Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul látom az egészet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StephanieXx kérdése:

Rosszul látom az egészet? Házas férfiak válaszára is kiváncsi lennék ( bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés alapján fogalmazodott meg bennem a kérdés.

A kérdés (nem biztos,hogy pontosan emlékszek)" Nős férfiak,miért csaljátok a feleségeteket"

Mielött leírnám,az elméletemet.Pár dolgot leírnék,hogy miért gondoltam arra.

A környezetemben NINCS egyetlen olyan házasság sem,ahol még együtt lennének.(pedig voltam kollégista,diákmunka,egyetem...sok embert ismerek) A fő ok: a szex hiánya,vágy,és a szex csökkenése,megcsalás,elhidegülés.

Évtizedekről van szó.

Mondjuk 10 év után,a férfinak más nőre van szüksége,és nem azért mert nem szereti a feleségét.

Változatosság,ésatöbbi.

Megbeszéltem a párommal,hogy:együtt leszünk jó sokáig,akkor nyugodtan mondja el,hogy mit szeretne,és akkor kapna "büntetésmentes" kimenőt.

Kizárólag csak szex,egy ismeretlennel.Nem rendszeres,csak alkalmi esetről lenne szó.

Nem zárkozok el,a hármas felállástól sem.

Nem hétköznapi gondolkodás.

Mit gondoltok erről?

Érvekre lennék kiváncsi.Ellene-mellette vagytok inkább?

Szerintem nincs az a férfi,aki hosszú évek során,ne vágyna más nő érintésére.

A "büntetésmentes" kimenő után nem lenne bűntudata,hogy "megcsaltam" a feleségem.stb.

Köszönöm előre is a válaszokat:)!

2010. aug. 15. 01:56
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

az ember is egy állatfaj.alapjáraton nem monogám.

(most kíméljetek meg a pingvinektől és hasonlóktól.)

ez van.egy idő után mindenki félre megy. van aki ügyesen, van aki nagy felhajtással.van, aki 1 hónap múlva, van aki 10 év múlva.mindenki másképp csinálja.

ezt tényleg tudni kell tolerálni.

2010. aug. 15. 02:06
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Ha evolúciós szemszögből nézzük,a tények következők.

A szerelem társkeresésre késztet.A romantikus szerelem funkciója,hogy az ember pillanatnyilag 1 partnerre koncentráljon.

A ragaszkodás pedig azért fejlődhetett ki,hogy a kiválasztott személlyel legalább annyi ideig éljünk együtt,amíg a gyerkőcök felcseperednek kb 6-7 éves korig.

Ezután,szigorúan evolúciós szempontból nincs tovább értelme az egésznek.

2010. aug. 15. 02:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért hadd cáfoljalak meg. Van olyan férfi: én. Sosem vágytam más nőre, mert nekem a feleségem a legjobb, és szerelmes vagyok belé. 28 éve vagyunk házasok. Ismerek még néhány ilyen fehér hollót.
2010. aug. 15. 05:01
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Szia! A férfiak jó magam is nem szokott bűntudattal kelni reggelente amiatt,hogy csaltam a feleségem.Ilyen téren van tapasztalatom.Én is látom a környezetemben ki az aki meg tudja tartani a férjét, és ki az aki nem.Ha a szex terén egy hullámhosszon vagytok nincs mitől tartani.De ha valamelyik fél kevésbé aktív idővel elő jönnek a súrlódások,és a megcsalások.Miért csalja meg a nő,férfi a másikat?Hiányzik neki valami és ez vezet oda,hogy másnál keresi meg a hiány pótlást.Ott feltöltődik

és megyen haza de ez is csak akkor igaz ha nincs benne érzelem.Ők a monogámok! A másik csoport ahol hiába teszel meg mindent akkor is félre fog menni mert"hajtja a vére"

Ők a poligámok!

A kedvencem pedig az "ÉN SOHA NEM CSALNÁM MEG" duma!

Tisztelet a kivételnek de az embereknek több mint a fele poligám.

A másik kérdésedre pedig ha néha elengeded ,hogy másssal legyen,Azt Te is meg tudod adni neki annak sincs különb teste .Igazából neked kell változni külsőleg,ez meg olyan mintha egy másik nővel lenne.Új frizura,szín stb.

Meg lehet tartani úgy is,hogy ne menjen félre csak szítani kell azt a tüzet.

Azt nem ajánlanám ,hogy engeded neki a félre ku....!

Utána meg megy haza.Inkább a hármas felállás de ez ilyen oldalak 90% kamu.Mi egy év után találtunk olyan párt ahol meg volt a személyes találkozó és úgy tűnik lesz több is.Addig is a nejem tepert,hogy meg tudjon tartani.

2010. aug. 15. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A nők is vágynak újra; szerinted egy csomó házasságban miért a nő kefél félre és nem a férfi?
2010. aug. 15. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hosszú kapcsolatért mindkét félnek küzdenie kell, különben nem fog működni. Ha neki engeded a bűntudat nélküli kimenőt, egyre többet akar majd. Aztán már azt veszed észre, hogy mindig máshova járkál, ha engeded, ha nem. A másik fele a dolognak, hogy akkor elvileg neked is járna ugyanaz. Az meg már nyitott házasság. És hiába magyarázod be magadnak, hogy ez csak testi vágy, ezzel saját magad alacsonyítod le, nem fog eléggé tisztelni és mivel küzdenie sem kell a szerelmedért, egyre kevésbé fog szeretni. Szerintem, ha egy pár (főleg 10-20 év együttlét után) nem tudja frissíteni a kapcsolatát, vagy megtartani a másikat kívülálló harmadik személy nélkül, az már régen rossz.
2010. aug. 15. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, teljesen igazad van, csak az a baj hogy hiába tudja mindkét fél, hogy rossz (de akár elég az egyiknek is rájönni), nem mernek kilépni a kapcsolatból.
2010. aug. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!