Tesztelésben, terhességi kor kiszámításban tájékozott anyukák mikor lesz leghamarabb pozi a teszt? Nem értem már az egészet bővebben lent.
Nov. 21 én voltunk együtt a férjemmel dec.4én halvány pozi lett a teszt, 6-án is még halvány, 8-án már erős, jól látható. 1-én még teljesen negatív volt ugyanis elvileg akkorra vártam. Voltam ultrahangokon azóta, első alkalommal semmit se láttak (dec.17) második alkalommal január 4 pedig azt mondták 7 hetes. Dehát az nem lehet, hiszen akkor hogy lehetett volna dec.4 pozitív a teszt? Nem vagyok hülye, tudom mikor voltunk együtt, 21 után legközelebb csak 28 mert a férjem elutazott.
Tehát 28 nem lehet a megtermékenyítés mert akkor nem lett volna 4-én pozitiv a teszt, vagy igen? Ilyen hamar? Mindössze 6 nap után? Nem hiszem. Vagy vmi baja lehet a babámnak amitől kisebbnek néz ki több mint egy héttel? Volt szívműködése.
Dehát ha 28 estem teherbe a beágyazódás tudomásom szerint minimum 6 nap...akkor mégis mi termelte már 4-én reggel a hcgt? Ráadásul az egy 25-ös teszt volt.
Nem igazán világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!