Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt az első randin?
Megfigyeltem az utóbbi időben, hogy az első randikon mindig "oltogatom" a pasikat. Mindig van következő randi is, úgyhogy valamiért mégis elviselik ezt tőlem :D
Vannak, akik az oltogatást nem hagyják szó nélkül, visszaszólnak. Ilyen pasival a következő randi is folytatódik egymás oltogatása.
A másik típusú pasik, ők nem szólnak vissza. A következő randin pedig már egyáltalán nem oltogatom őket, hanem normálisan viselkedek.
Ez valami teszt lehet a részemről, hogy kinél meddig mehetek el?
Szerintetek melyik típussal érdemes komolyabb kapcsolatba is belemennem? 24/N
#15-ös vagyok. Az viszont probléma, eléggé bántó dolgot mondtál szegény srácnak. A baráti körömben a férfiak szokták ilyenekkel ugratni egymást, de ott már szorosabb az ismeret, és én nőként nem megyek el eddig, mert nem akarok a férfiúi egóba belemászni. Ráadásul nekem sem esne jól, ha valaki ilyennel "ugratna", kipécézné egy gyengeségemet és jól megalázna vele.
Van hibája mindenkinek, szerintem próbáld meg kideríteni, miért csinálod, és miért az első randin, ha mint írod, utána, ha a srác nem reagált a provokációra, abbahagyod.
Hát régen azt mondtam volna hogy nem zavar, de érzékenyebb lettem az évek folyamán, és ha nekem valami olyat mondasz ami sértő, én azt mondom, hogy na menj az any*dba! felállok és hazamegyek. Egy lányban egy normális pasi társat keres aki bíztatja, én ezt a haverommal,tesómmal csinálom amit te oltogatás alatt értesz.
Más eset az ha egy baráti társaságban van egy lány, mint egy randi ahova ismerkedni megy az ember.
Amit írtál, az sima sértegetés, ami kapcsolaton belül, ha már össze vagytok hangolódva, megvan a bizalom, tisztában vagytok vele, hogy szeretitek egymást, akkor simán belefér poénból, de első randin otthagynálak hasonlóért.
(Más kérdés, hogy olyan pasival én se jópofiznék, aki VESZEKSZIK a pincérrel, mert a hely nem tart valamiféle italt....)
Mondom ezeket úgy, hogy el se tudnék képzelni olyan kapcsolatot, ahol nem lehet játékból szénné oltani egymást, aztán összebújva jót röhögni rajta, de ez nem az ismerkedési időszakba való szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!