Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálom ezt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt az első randin?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem az utóbbi időben, hogy az első randikon mindig "oltogatom" a pasikat. Mindig van következő randi is, úgyhogy valamiért mégis elviselik ezt tőlem :D

Vannak, akik az oltogatást nem hagyják szó nélkül, visszaszólnak. Ilyen pasival a következő randi is folytatódik egymás oltogatása.

A másik típusú pasik, ők nem szólnak vissza. A következő randin pedig már egyáltalán nem oltogatom őket, hanem normálisan viselkedek.

Ez valami teszt lehet a részemről, hogy kinél meddig mehetek el?

Szerintetek melyik típussal érdemes komolyabb kapcsolatba is belemennem? 24/N

2016. szept. 28. 12:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Oltogatásnak szerintem első randin nincs helye.

Később ha oda vissza megy és élvezitek miért ne?!

Ezzel is oldódik a hangulat.

2016. szept. 28. 13:58
 12/29 A kérdező kommentje:

Kedves 1., 3. és 10. válaszoló, aki 75%-ban hasznos válaszokat ad! :) Te is egy roppant alacsony színvonalú lányka lehetsz, hogy háromszor is kommentelsz ugyanahhoz a kérdéshez, de egyszer sem vagy képes normális választ adni.

A többieknek köszönöm szépen a normális válaszokat! :)

2016. szept. 28. 14:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az kezdi oltogatni a másikat, aki valamilyen komplexussal küszködik és a kisebbségi érzését igy probálja kompenzálni. A másikkal szemben "oltogat", szerintem nagyon gyerekes, és lehet hogy ha a másik fél nem is ugy reagálja le hogy visszaszól, de a lelkében biztos van véleménye, és lehet ezzel meg is bánthatod. Különösen az első randin, aki engem oltogatni azt jól végignézném hogy mi a fene nem stimmel rajta, mert ezze saját hibáját akarja sok ember palástolni. Miért akar egy kapcsolatban rögtön alá-rendelt viszonyt kialakitani stb.. Domináns elfajulásai lehetnek stb. Különben ennek oka van, olvass utána, valószinű elnyomtak, kisebbrendüségi érzésed van, tul pörögsz ugy érzed csak igy figyelnek rád,ugy gondolod ha meglepő dolgokat mondassz oltogatsz azzal vicces vagy és ugy érzed ezzel szórakoztatobb, pedig ilyenkor egy értelmesebb ember azon gondolkozik magában mi mehetett félre nálad, mert hogy valami nincs rendben veled az biztos.
2016. szept. 28. 14:16
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Ömm, én a 3-as és a 8-as 75%-os vagyok, az 1-es és a 10-es másvalaki(k), és biztosíthatlak, hogy sem alacsony, sem alacsony színvonalú, sem lányka nem vagyok.
2016. szept. 28. 14:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Mit értesz oltogatás alatt, előbb azt kéne tisztázni.

Mert ha mond valamit, te meg élből letámadod, kioktatod és megalázod, az tényleg elég gáz.

De ha csak csipkelődtök, mond valamit, te meg viccelődsz vele, és mind a ketten nevettek, és ez megy oda-vissza, azzal nincs baj szerintem. Persze ekkor is figyelni kell, hogy ne bántsuk meg a másikat, első randin ez sem a legjobb ötlet, mert még nem ismered a másikat, és hogy mit tart viccesnek.

Lehet, hogy csak ideges vagy és így vezeted le a feszültséget, vagy próbálod oldani a hangulatot.

Ha az első lehetőség áll fenn, érdemes lenne önismeretet tartani, és rájönni, miért lépsz fel támadólag, nem valami egészséges dolog, biztos van valami a háttérben. Olyan, mint ha megpróbálnád eleve távol tartani vagy elűzni az illetőt.

2016. szept. 28. 14:23
 16/29 A kérdező kommentje:

A 8-as válasz nagyon hasznos volt, köszönöm szépen, örülök hogy egy férfi válaszolt :)

Akkor ez 1-es (22/L) és a 10-es válaszoló lesz, aki nem ad normális választ, csak ledegradálja a másikat.

A 13-as válaszolónak is köszönöm szépen a válaszát, mindenképpen utána fogok olvasni miért lehet ez, mert engem is borzasztóan zavar hogy így viselkedem.

2016. szept. 28. 14:26
 17/29 anonim ***** válasza:
35%
A degradálás is vélemény, az veszi magára, aki belül érzi, hogy igaz ;)
2016. szept. 28. 14:29
 18/29 A kérdező kommentje:

17-es Köszi az újabb semmitmondó hozzászólást. Ez legyen a legnagyobb örömöd, hogy ismeretlenül minősíted a másikat :)

15-ös válaszolónak: Például volt olyan, hogy egy testesebb pasi akivel randiztam elkezdett a pincérrel veszekedni, hogy miért nincs cukor mentes kólájuk. Aztán beszóltam neki, hogy ebből ne csináljon ekkora ügyet, nem úgy néz ki, mint aki diétás kólán él.

2016. szept. 28. 14:34
 19/29 anonim ***** válasza:

En azt oltogatom, aki irant egyaltalan nem erdeklodom, es a vicc az egeszben, hogy utana nem tudom oket levakarni magaomrol, mert azt mondjak, hogy en milyen vicces es jo fej vagyok.

Aki erdekel, azt nem oltogatom, csak jatekosan provokalom kicsit, de nem durvan! Vagy csak egyszeruen kedves vagyok veluk, bar az viszont sose jott be, mert akkor mindig csak baratok lettunk a vegen.

Szerintem egyik tipussal se erdemes kapcsolatot kezdened, ha mar rogton az az elso, hogy azt teszteled, hogy meddig mehetsz el. Ez nem kapcsolat akkor, hanem hatalmi jatszma.

Ha

2016. szept. 28. 14:39
 20/29 anonim ***** válasza:
A sertegetes es oltogatas kozott azert van kulonbseg!
2016. szept. 28. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!