Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálom ezt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt az első randin?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem az utóbbi időben, hogy az első randikon mindig "oltogatom" a pasikat. Mindig van következő randi is, úgyhogy valamiért mégis elviselik ezt tőlem :D

Vannak, akik az oltogatást nem hagyják szó nélkül, visszaszólnak. Ilyen pasival a következő randi is folytatódik egymás oltogatása.

A másik típusú pasik, ők nem szólnak vissza. A következő randin pedig már egyáltalán nem oltogatom őket, hanem normálisan viselkedek.

Ez valami teszt lehet a részemről, hogy kinél meddig mehetek el?

Szerintetek melyik típussal érdemes komolyabb kapcsolatba is belemennem? 24/N

2016. szept. 28. 12:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez annak a jele, hogy sötét vagy, mert még magad sem tudsz kiigazodni saját magadon. Akkor meg mi honnan tudjuk?

22 L

2016. szept. 28. 13:11
 2/29 A kérdező kommentje:
Köszi a nagyon hasznos hozzászólást. Ebből látszik, hogy te se vagy különb nálam :)
2016. szept. 28. 13:14
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem azért, de nagyjából igaza van. Mi ennyiből mégis honnan tudjuk?
2016. szept. 28. 13:20
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem kötelező rá válaszolni. Ha nem tudjátok, nem kommentáltok. Ilyen egyszerű :)
2016. szept. 28. 13:22
 5/29 A kérdező kommentje:
Amúgy kit választanátok? Akivel nyugisan elvagytok, vagy akivel azért néha megy az oltogatás, de az biztos, hogy nem unalmas a kapcsolat?
2016. szept. 28. 13:27
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, de ha engem oltogatnál az első randin biztos a fejedre önteném a bolognai mártást és otthagynálak. 28/F
2016. szept. 28. 13:30
 7/29 A kérdező kommentje:

Oksi :) de ők se a spagettit nem öntötték a fejemre (amúgy pizzázni voltunk, nem spagettizni :P ) és ott se hagytak. De ez le is van írva.

Akkor a válaszodból gondolom te a nyugisabb kapcsolatot választanád, nem az oltogatósat.

2016. szept. 28. 13:34
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Volt mindkét típusból barátnőm, ennyi édeskevés az ember és a kapcsolat meghatározásához. Egyrészt nem mindegy, hogy az oltogatás direktben oltogatás-e, vagy csak játékos piszkálódás, na meg az is egy nagyon-nagyon felszínes kijelentés, hogy ettől majd biztos nem lesz unalmas a kapcsolat.
2016. szept. 28. 13:38
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon primitív dolognak tartom az oltogatást, úgyhogy biztos nem kezdenék olyannal, aki oltogat.
2016. szept. 28. 13:38
 10/29 anonim ***** válasza:
79%

Kinek lenne szüksége ellenségre egy ilyen barátnő mellett? :D

Viccet félretéve, normális pasinak nem kellenél, roppant alacsony színvonalú lányka lehetsz.

2016. szept. 28. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!