Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda crf 250 R-ről mi a...

Honda crf 250 R-ről mi a véleményetek? Hobbi célra néztem ki de csak 4 üteműben gondolkodok, és nagyon erőset sem szeretnék. A2-es jogsit most csinálom igaz erre a mocira fölös, de ez lenne az első motorom, és megakarok tanulni motorozni

Figyelt kérdés

#Honda #négyütemű #krossz motorok
2016. máj. 16. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdésnek remek választás, erősebbet felesleges is elnne, ezzel elgalább meg tudsz tanulni motorozni.
2016. máj. 16. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos gép! Unokaöcsémnek van ilyenje és nagyon szereti. Ő lassan már menne nagyobbra, de ettől még szereti. Én is mentem már vele és nekem is tetszett.

Ami nagyon tetszik benne, hogy könnyű (persze mi mást is várhatnál egy 250-es 1 hengeres blokktól) így nem lesz vele gond, ha meg kell tartani. Egész jól megy.

Én csak ajánlani tudom.

2016. máj. 16. 13:16
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! így van csak azért nézegettem az erősebb "tesójá" mert abból több van és árban is hasonló, igaz csak a hirdetések ránézéésre, motorikusan nem tudom milyen allapotba lehetnek, de viszont az nekem fix erős lenne már! maradok ennél
2016. máj. 17. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!