Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak h valaszoljanak legalabb a lanyok?
Figyelt kérdés
Tarskereso irtam mar szepre atlagosra, csunyara. Irtam szepen, viccesen, sejtelmesen, lenyegretoroen, sablonodan, de senki sem valszol. Pedig allitolag jol nezek ki nem vagyok egy ronda pasi.2016. szept. 28. 09:09
1/10 anonim válasza:
Szia! Hagy találjam ki, a munkád során biztos emberekkel foglalkozol :)
2/10 anonim válasza:
Először a képet nézik meg, amíg azon nem látnak "hejjespaseee"-t, a levelet olvasatlanul törlik.
Keress egy jobb képet, azt tedd fel, levél szövegnek elég lesz hogy "He?"
3/10 A kérdező kommentje:
1. Hat...sajnos nem talalt. Vannak ugyan a kozelembe emberek, de inkabb fiuk.
2016. szept. 28. 09:59
4/10 A kérdező kommentje:
2. Elilvassak a levelet, mert kiirja a rendszer h elolvasta. Na mindegy, ha nem hat nem valaszolnak. Ö bajuk..😊
2016. szept. 28. 10:01
5/10 A kérdező kommentje:
Akarom irni; elolvassak.
2016. szept. 28. 10:02
6/10 anonim válasza:
Nos, ha úgy írsz a csajoknak, ahogy itt, akkor sosem fogsz választ kapni...
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso: koszonom szepen, mast nem is vartam... telon vagyok, neha felre nyomom a gombot. Most akkor engem fikazol, vagy a kerdesemre is valaszolsz? Koszonom!
2016. szept. 28. 11:52
8/10 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Nem feltétlenül miattad nem írnak. Sokan csak unaloműzésnek használják vagy azt sem tudják még ők sem, hogy mit akarnak. Aki komolyan gondolja, úgy mint te, annak akármit írsz, vissza fog írni. A többiek meg kuka és jön a következő.
9/10 anonim válasza:
Ismerkedj az utcan. Ott gyorsabban kiderul es elonyodre valik a jo kulso.
N
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. szept. 28. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!