Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 ből állítom, hogy legalább 8 nő ismerkedni jár társkeresőre? Miért?
Akik jól néznek ki, azok kapnak naponta több tucat levelet. Hiába nézel ki jól, attól még úgy látszik unalmas vagy, ha nem válaszolnak.
29F
Komolyan nem is értem, miről írtok, vagy teljesen más dimenzióban élünk.
Akitől értelmes levelet kaptam, annak válaszoltam, ha mást nem, legalább annyit, hogy bocs de nem egymást keressük.
Kis összehasonlításként, 10 pasiból talán 1 ír normális levelet, a többi ilyeneket:
- sex?
- Szia. Mizu.
- Hali!
- :)
- ;)
- Mi járatban?
Vagy küld egy képet a farkáról.
Valahogy nekem elképzelhetetlen, hogy annyi ember van fent, aki ismerkedne, és nem talál egymásra két olyan, aki ugyanazt akarja. Tehát hogy egy pasi véletlen olyan nőre írjon rá, aki épp eleped érte, hogy valaki normálisan kezdjen ismerkedni.
Kérdező: lehet pont ez a gond...
Nekem az sose volt szimpi, akinek túlságos beállított, műtermi képek voltak fent, vagy hozzám képest túl jól néz ki. Az előbbi görcsös, az utóbbinál meg feltételezem, nem hosszú távon akar valamit, legfeljebb egy menetre jó lennék, de azt kösz nem.
Esetleg tegyél fel más típusú képeket, vagy rövidítsd le két mondatra az első levelet. Ahogy a gyk-n is látod, amit öt sornál hosszabb, azt el se olvassák. Lehet, már te se jutottál el idáig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!