Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzóként járnál erös dohányos nővel? (legalább óránként cigi)
Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 22:59
1/15 anonim válasza:
Nem. Bár ennek még ezen felül is vannak okai. Pofátlanságnak hathat, de semmi kedvem nem lenne 20 év múlva egy arcra 60 évesnek kinéző leginkább gyerekkorom szocreálból ránk rohadt takarítónőire emlékeztető "nővel" járni.
2/15 anonim válasza:
Nagyon taszít. Hányingerem van a cigiszagtól.
3/15 anonim válasza:
Nem. Nem jarok budos, igenytelen emberekkel.
6/15 anonim válasza:
Mindenkinek szíve-joga eldönteni ezt, de azért ne essünk már túlzásba. Igénytelen ember bőven akad nem dohányzók közt is, sőt sokuk igénytelenebb, mint a "büdös bagósok". Nem attól lesz valaki igénytelen, mert cigizik..
7/15 anonim válasza:
Igen! Engem nem zavar, ha valaki dohányzik. Valamilyen szinten még szexisnek is tartom. Amúgy régebben én is dohányoztam, csak már leszoktam.
8/15 anonim válasza:
Nem. Eddigi tapasztalataim alapján a dohányos emberek másban is következetlenek voltak, akaratgyengék. Ne kelljen már egy hamutállal smárolnom, ráadásul a ruháiba is beivódik, hiába nem dohányzik bent a lakásban. A fogaira, tüdejére is gyilkos hatással van, és fizet érte? Sok esze lehet.
9/15 anonim válasza:
Nem. Ha óránként dohányzik, akkor szinte egész nap büdös, ami kellemetlenné teszi az összebújásokat.
10/15 anonim válasza:
Próbáltam, és ez alapján a válasz határozott NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!