Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/csajok/nok, ha valaki ratok ir miert nem meltattok legalabb arra hogy valaszoljatok?
ha nem primitív módon ír, válaszolok
bár néha van, hogy úgy érzem jobb lett volna, ha nem teszem...
Én is szoktam válaszolni,ha normálisan írnak. Ha ismerkedés is a cél,akkor is szépen közlöm,hogy ne haragudj,de nem szeretnék.. (viszont mivel név nélkül vagyok itt, van,hogy ugyanaz a személy már 3x rám ír, annak már nem írom le többször.)
Aki meg tényleg primitív stílusban ír/kérdez,azt nem méltatom válaszra.
Tanultam a hibákból.
Ilyenkor vagy kezdődik a pitizés (de miért nem, adjak esélyt, lécci, most mi a baj.. ), vagy a mocskolódás.
Egyikre se vagyok kíváncsi.
Nem érdekled. Ennyiből is érted, nem?
Ha ismeretlenül ír, akkor azért nem, mert úgyse akarok tőle semmit, és hiába mondanám el neki, ő úgyis próbálkozna, és nem fogná fel addig, amíg csúnyán nem szólok, és meg nem sértődik, és én leszek a világ gyökere. Így inkább nem is válaszolok :D
Meg amúgy sincs kedvem beszélgetni idegenekkel.
Ha ismerem, akkor szoktam válaszolni. Ha nem válaszolok, akkor nagyon-nagyon-nagyon NEM akarok vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!