Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha azt válaszoljátok, hogy Cöhh, az mit jelent? O. O
Figyelt kérdés
#cöhh
2012. okt. 18. 23:43
2/14 anonim válasza:
semmit:D:D amúgy mindegy hogy a lányok mit válaszolnak, úgyse tudják mit akarnak:D:D:D meg kell nekik mondani:D szóval ne filózz:D 24F
4/14 anonim válasza:
azt hogy nem tetszik nekik valami, vagy csodálkoznak
5/14 anonim válasza:
Olyankor hastáncot kell lejteni neki és amikor egy pillanatra nem figyel, vágd análba.
6/14 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit hogy: na persze.
7/14 A kérdező kommentje:
Pedig az igazat mondtam, nincs pénzem rá, szóval azért nem tudom megoldani, megérthetné.
2012. okt. 19. 00:00
8/14 anonim válasza:
attól függ mire...jelenthet szép kis alak vagy te, meg hogy nem igaz...vagybeképzelt vagy...
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem szívlel ezek szerint, hát ez van,nem vagyok pénzes gyerek, jobb, ha így fogad el.
2012. okt. 19. 00:02
10/14 anonim válasza:
lehet azt hitte, hogy csak a kifogásokat keresed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!