Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha én keresem Őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha én keresem Őt?

Figyelt kérdés
Legutóbb (2 napja) beszéltünk egy keveset, lelépett... aztán írt este, de "elköszönt", mert bántom... pedig semmi bantót nem írtam. Ezután ha én keresem, az "gáz"? Én vagyok a lány.
2016. szept. 22. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Addig örülj, amíg van lehetőségetek megbeszélni és beszélgetni. :)

Hajrá! :)

2016. szept. 23. 18:25
 12/20 A kérdező kommentje:
írtam.. úgy volt, ma találkozunk... aztán megint lemondott. én meg nem töröm magam tovább.
2016. szept. 23. 18:30
 13/20 A kérdező kommentje:
ráadásul ő hozta fel, hogy ráérek-e...
2016. szept. 23. 18:31
 14/20 Titusztitusz ***** válasza:
Mármint eddig tartott az elszántság,kérdező? Hogy azóta már fel is adtad a további próbálkozásokat az ügy érdekében? Kár volt szerintem...Azért ENNYIRE könnyen ne add fel a dolgot...Legalább egyszer,vagy kétszer,de azért még próbálj szerencsét a biztonság kedvéért,aztán ha ezután se jutol előre semmit sem,ráérsz majd akkor hagyni az illetőt a csudába...
2016. szept. 23. 18:47
 15/20 A kérdező kommentje:
3 hete nem ér rám... mit mondjak neki? mindig van vmi, amiért nem jön össze.
2016. szept. 23. 19:23
 16/20 Titusztitusz ***** válasza:
Mit mondjál neki-mit mondjál neki...Hát mondjuk azt,hogy "nagyon hiányzik",meg hogy "örökösen csak rá gondolsz"...A férfiak híúságát MINDIG legyezgetni szokták az ilyesmi vallomások...De ha mégse reaqgál mindezekre érdemben a barátod,akkor nincs mit tenni tényleg...Ez esetben hagyd a fenébe,mert akkor tényleg nem érdekled már...
2016. szept. 24. 07:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Én tényleg nem értem... Amúgy jól kiakadtam ezen tegnap, nem is válaszolt rá..

De nem értem....sose vagyok elég jó nekik...

2016. szept. 24. 08:14
 18/20 Titusztitusz ***** válasza:
Jaj...Már megint az a fránya "komplexus"...Nehogy visszazuhanjál megint a kesergés időszakába! Próbálj szerencsét a faszinál AZOKKAL A MONDATOKKAL,amiket fentebb írtam...Aztán írd meg majd ide,hogy miként reagált rá a barátod...
2016. szept. 24. 08:19
 19/20 A kérdező kommentje:
írt délután. :)
2016. szept. 24. 16:27
 20/20 Titusztitusz ***** válasza:
Na ugye...Hát ezért kellett ennyit rinyálnod? És? Jó hírek?
2016. szept. 24. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!