Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig csak en keresem hivom?
3 hete egy tarskereso oldalon elkezdtem beszelgetni egy lanyal, par napig beszelgetunk facebookon, aztan mar telefonon is naponta, de mindig csak en kerestem. Ezutan megvolt az elso randi is ami nagyon jol sikerult jol ereztuk magunkat az elso csok is elcsattant, par napra ra kovetkezett a masodik randi aminek a vegen szex is volt.
Mikor vele vagyok ugy tunik elvezi a tarsasagom de soha nem hiv fel vagy ir. Mindig en kell megtegyem.
En ugy erzem beleszerettem es kicsit faj, hogy o nem igazan erdeklodik felolem.
A lany 23 eves en pedig 27
Mert nagyon sok nô úgy áll hozzá, hogy ô a nô, tehát ô nem fog akár ilyen szinten se kezdeményezni, mert milyen az már, elvégre az a férfi "dolga".
És ja, ez egy elég sértô és semmibevevô hozzáállás, de ebbe nem igazán szoktak maguktól belegondolni.
Ha ez ennyire zavar - amúgy teljes joggal -, akkor kérdezz rá, hogy most akkor hogyan is álltok, mert te komolyan gondolnád, viszont az ô hozzáállásából meg az jön le számodra, hogy ô meg nem, és ez számodra eléggé rosszul esik. Mert ha nem, akkor te is igyekszel eszerint hozzáállni.
Elmondom mi a szitu jol figyelj!
Baratnoinek csak igy mesel rolad:
Baratno: van most vkid
csaj: ja nem reg randiztunk meg szexeltunk is, de semmi extra
Mellekesnek tart a csaj, hogy legyen valami a laba kozott addig is amig talal melletted valakit, aki nalad jobban bejon neki vagy jobban nedvesedik. Tipikis ribbanc az ilyen egyebkent. Ismerek egy par ilyet csak onnan tudom.
Elrontottad azzal, hogy minden nap te kerested. Emiatt magától értetődőnek vette, hogy te úgyis keresed majd, minek hívjon fel ő. Tudom nehéz megállni hogy ne keresd meg legszívesebben állandóan vele beszélnél, de ezzel meg is vontad tőle a lehetőséget hogy ő keressen. Túlárasztottad a figyelmeddel és elkönyvelte, hogy simán megkaphat bármikor. Nem is kell semmit tennie.
Én is elkövettem párszor ezt a hibát, de ma már sokkal passzívabb vagyok, nem teperek annyira, nem dobom magam eléjük.. A nőknek is kell a kihívás, bármelyik ujjukra kaphatnak olyan pasit aki "bármit megtesz értük stb stb", de te sem azt a lányt választanád akit bármikor, bármi erőlködés nélkül megkapsz, hanem azt akarnád akit nem ilyen könnyen..
Mondanám hogy tarts pár nap szünetet és majd kiderül, hogy ő keresni fog-e, de nem akarok galibát okozni neked így ismeretlenül az internetről úgy tűnik elvagytok. Bár kérdés meddig fogod így bírni... Az is lehet, hogy el-el van veled, de annyira mégsem vagy neki izgalmas hogy jobban megerőltesse magát. Döntsd el, hogy jó-e neked így.
Ahogy itt mondta valaki : " a nőknek is kell a kihívás". Na, nekik kell csak igazán. Az a baj, hogy nem hagysz neki elég teret, nem hagysz időt neki, hogy maguktól fejlődjenek az érzelmei feléd, ezzel magad alatt vágod a fát.
Hagyj neki teret, hagyj neki időt, hagyd, hogy ő keressen.
33F
Mostmar ott tartunk, hogy vissza se ir mindig :(
Megkerdeztem tole, hogy mi a problema mi valtozott meg erre is csak annyit ir, hogy "semmi, minden rendben van", pedig en latom, hogy nem.
Mennyi idióta férfi!
Tisztázzunk valamit első körben.
Milyen kaliberű lány?
1.) Madárcsontú, szétszolizott,póthajú/körmű.
2.)Átlagos alkatú, csinos,vicces, értelmes, természetes.
Válasz:
1.) Ha ezt választottad akkor így jártál. Ahhoz van szokva, hogy minden kan fut utánna és te is nagy jó fiú vagy,mert pont ezt teszed.
2.)Ha ezt választottad, akkor lehet feltoltos kartyaja van es nincs pénze rá hogy feltoltse,de ezt nem akarja szóba hozni,mert kellemetlen neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!