Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem keresem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keresem? Miért nem hívom fel? Mit akarok egyáltalán?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok...még nem volt igazán hosszan tartó komoly kapcsolatom, inkább csak flörtjeim.

Most is épp egy ilyen "kapcsolatom" van...kb. havonta 2-3szor találkozom a sráccal, van, hogy többször, van, hogy ritkábban..

Ilyenkor mindig kavargatunk (le nem feküdtem vele)

Mindig ő hív, de volt, hogy én hívtam magamhoz, de olyankor sosem jött, mindig valami hülye indokkal kihúzta magát....pl., hogy lusta -.-"

Egyébként nem vagyok ostoba, tudom, hogy ettől a fiútól nem számíthatok sokra, de mikor vele vagyok jól érzem magam...és azt hiszem az gondolkodtat el mindig, hogy annak ellenére, hogy nagyon lassan "haladunk" és alig engedek neki valamit, mégis mindig megkeres (bár folyton bennem van, hogy mi van ha többet nem hív?:/)

pedig elég jó pasi ahhoz, hogy bármilyen csajt megkapjon és a szexért sem kell könyörögnie azt hiszem...

Mégis, most legutóbbi találkozásunk óta el vagyok bizonytalanodva...úgy beszéltük meg, én keresem, de nem visz rá a lélek, hogy felhívjam vagy írjak neki...és nem értem miért, mert vágyom rá, hogy vele legyek, de bennem van egy bizonyos szintű düh is az irányába, amiatt, hogy gyakorlatilag csak a k*rvájának akar használni (vagy ha nem ez a célja akkor szarul fejezi ki..)

Szóval a kérdés, mit csináljak? Mit akarhat egyáltalán?

Mit érezhetek szerintetek ezek alapján amit leírtam ?? (tudom, hülye kérdés...de mégis..?!)

2012. nov. 23. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen lányoktól mentsen az Isten:///// 24F
2012. nov. 23. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A te eseted is példa arra, hogy a legtöbb lány nem a normális fiúkhoz vonzódik, mert azok "unalmasak", "egyszerűek". Fogadok, hogy a te környezetedben is lennének olyan "hétköznapi" srácok, akik megbecsülnének téged, ehelyett egy ilyennel foglalkozol. Ha neked az a legfőbb gondod, hogy mi lesz, ha többé nem hív egy ilyen pasi, akkor nem tudlak sajnálni.
2012. nov. 23. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:

"pedig elég jó pasi ahhoz, hogy bármilyen csajt megkapjon és a szexért sem kell könyörögnie azt hiszem... "

Hát ez az. Nyilván kúrogat másokat, mivel még téged nem tudott. Ha majd megleszel neki, többet nem fog keresni. Amikor felhív, úgy van vele, hogy hátha most sikerül megdugnia, aztán amikor nem, akkor leáll egy időre. Túl fontos nyilván nem vagy neki, mert akkor komolyan érdeklődne irántad. Ne legyél ennyire naiv.

2012. nov. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!