Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lehet túl nagy volt a kérésem felé?
Teljesen tanácstalan vagyok!
Van egy olyan kérdésem hogy ha valakit szeretsz akkor elhagyod olyan dumával hogy nem illettek össze, és erre kaptam egy választ amit szinte biztosra veszek hogy ő írt, hisz ő is ezzel korlátot le. És a válasz ez volt:
" én hagytam el így..
mert szeretem meg minden de képtelen vagyok normális párkapcsolatra,máshol olyan szinten alkalmazkodni meg az elvárásainak megfelelni.
túlságosan szabadságszerető vagyok,így inkább hagytam,hogy találjon valakit aki megadja neki amit én nem tudok és boldog lehet.."
És mindig csak engem hibáztatot, engem okolt mindenért mikor tisztán látszik ebből,hogy ő az,aki nem képes párkapcsolatra. Én már akkor is mondtam neki,mikor kimondta hogy szakít, meg utána később is,hogy üljunk le, beszéljük ezt meg, mert szerintem ez nem olyan probléma amit ne lehetne megoldani, főleg úgy,hogy nem szólt nekem semmit, nem mondta el hogy valami bántja őt vagy zavarja, de nem akart, és mindig csak egyet hajt hogy ő tudja hogy nem lenne jobb, újra feljönnének azok a problémák, és ezért nincs is hozzá ereje..
és nemtom milyen elvárásokról beszél, mikor én annyit kértem tőle,hogy szeressen, és ez szerintem alap,meg hogy ne csaljom meg . Vagy ha igen,mondja el.
Jó,lehet egy kicsit "rövid pórázon" fogtam nemtom, mert ő volt az első és féltem,hogy elveszik tőlem. De ment nélkülem kocsmázni haverjaival v. uncsitesioval moziba..meg nem akartam én megmondani neki hova mehet vagy hova nem,hagytam hogy maga döntsön, még akkor is ha nekem nem tetszett vagy rosszul esett
Olyan makacs, és nem enged a 21- ből. Pedig biztosra veszem,hogy simán meglehetet volna ezt oldani, és én azon is lettem volna...ha szól..
Hát pedig egész életében egyedül volt..rajtam kívül nem volt nő az életében max 1. Csak ott meg a csaj mondta hogy ne talizzanak többet..
Arra is gondoltam már hogy rajtam akart bosszút állni, hogy akkor meg őt dobtak, mert sajnos túl sokat is megtudtam arról mennyire odavolt érte..
Lehet úgy van vele, hogy már ezt is kipipálhatja , ez is megvolt?
Mi lesz a következő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!