Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjak még mielőtt randira hívom?
Megtetszett egy lány és szeretném még jobban megismerni. Elég közvetlen viszont szerintem elriasztanám ha most elhivnám valahova hogy jöjjön el velem. Igazából nagyon sokáig sem lenne szerencsés húzni a dolgot mert a friendzonet el akarom kerülni.
Szerintetek hogy lehetne ezt úgy felvezetni hogy ne ijedjen meg és sejtse hogy mit szeretnék tőle?
19/F
Ne legyél hülye! Hivd el mihamarább ;)
Felvezetni is csak egyszeruen, pl. Beszélgetés közben kérdezd meg hogy x helyen nincs-e kedve meginni egy kávét/teát meló/suli után!
Csak lazán, ne görcsölj rá. :)
Hát...meddig bírod még?
Szerintem semeddig se várj, lépj!
Pont kezdődik a hétvége. Jobb alkalom nincs is.
11. parancsolat: Csapj le, mielőtt felebarátod lecsapna!!!
Mondjuk mi lenne ha nem randira hívnád, hanem csak meginni valamit???
Pont az ilyen gondolkozás miatt maradtam le egy számomra tökéletes lányról. Mivel ő is "szende" volt, mondom szép lassan haladok... aha....
Azóta megértettem Charlie barátunk bölcsességét.
https://www.youtube.com/watch?v=KK0Qelo5B5w
"Ez a nap többször úgyse jön,
Elveszik végleg, ha elköszön.
Ha vársz, nem lesz a tiéd"
Hidd el, még jobban is tetszik a lányoknak, ha nem egy tutyi-mutyi ember vagy. Nyilván adaptáld az emberhez a rámenősséget, de ne várj. Mi rossz történhet? Max nemet mond, akkor legalább te sem pazarlod az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!