Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit várjak még mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várjak még mielőtt randira hívom?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány és szeretném még jobban megismerni. Elég közvetlen viszont szerintem elriasztanám ha most elhivnám valahova hogy jöjjön el velem. Igazából nagyon sokáig sem lenne szerencsés húzni a dolgot mert a friendzonet el akarom kerülni.

Szerintetek hogy lehetne ezt úgy felvezetni hogy ne ijedjen meg és sejtse hogy mit szeretnék tőle?

19/F

2016. márc. 18. 17:14
 1/7 GipszI ***** válasza:
100%

Ne legyél hülye! Hivd el mihamarább ;)

Felvezetni is csak egyszeruen, pl. Beszélgetés közben kérdezd meg hogy x helyen nincs-e kedve meginni egy kávét/teát meló/suli után!

Csak lazán, ne görcsölj rá. :)

2016. márc. 18. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát...meddig bírod még?

Szerintem semeddig se várj, lépj!

Pont kezdődik a hétvége. Jobb alkalom nincs is.

2016. márc. 18. 18:01
 3/7 BlackSword ***** válasza:
100%

11. parancsolat: Csapj le, mielőtt felebarátod lecsapna!!!

Mondjuk mi lenne ha nem randira hívnád, hanem csak meginni valamit???

2016. márc. 18. 18:12
 4/7 anonim válasza:
Sejteni fogja hogy mit szeretnél tőle. De igyekezz.
2016. márc. 18. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Világ életemben a mimóza lányok tetszettek, és hasonlóan álltam hozzájuk, mint Te a kiszemeltedhez. Tapasztalatból mondom, hogy nincs értelme tökölni. Ha tetszel neki, akkor igent mond a randira, ha nem akar semmit, akkor nemet. Olyan még lehetséges, hogy elsőre megijed és nemet mond, de ha meggondolja magát, azt észre fogod venni. Elsőre nem biztos, hogy fel kell adni, de nyilván fel kell ismerni azt a pontot, ahonnan már nincs értelme teperni.
2016. márc. 18. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen gondolkozás miatt maradtam le egy számomra tökéletes lányról. Mivel ő is "szende" volt, mondom szép lassan haladok... aha....

Azóta megértettem Charlie barátunk bölcsességét.

https://www.youtube.com/watch?v=KK0Qelo5B5w

"Ez a nap többször úgyse jön,

Elveszik végleg, ha elköszön.

Ha vársz, nem lesz a tiéd"

Hidd el, még jobban is tetszik a lányoknak, ha nem egy tutyi-mutyi ember vagy. Nyilván adaptáld az emberhez a rámenősséget, de ne várj. Mi rossz történhet? Max nemet mond, akkor legalább te sem pazarlod az idődet.

2016. márc. 18. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Csajként azt mondom, hogy ne tökölj. Ha kölcsönös a szimpátia akkor úgyis igen mond. Én is félénk vagyok, de nem szeretem ha valaki ennyire csigatempóban halad. Hajrá! :)
2016. márc. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!