Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közeledek hozzá, akkor rideg velem, ha ebbe
belenyugszom és nem keresem, akkor ő kezd közeledni, mire
jó ez a huzavona?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akiért oda meg vissza vagyok. Az a baj, hogy totál belé zúgtam és ezt ő is érzi rajtam. Ha keresem a társaságát ha foglalkozom vele, arra mindig hidegen reagál, így nem igazán tudok közeledni hozzá, szeretném már elhívni valahova, de mindig amikor már venném a bátorságot, akkor olyan távolságtartó, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Aztán amikor ezt elfogadom, hogy nem vevő rám, és nem törődöm vele, akkor ő jön oda hozzám, rögtön elkezd keresni, hirtelen érdekes vagyok a számára, de amint én lépek felé, rögtön kimértebb lesz, aztán kezdődik minden előröl. Már lassan egy hónapja ez a huzavona megy. Nem értem, miért ilyen. Ha kedvel, akkor miért nem hagyja hogy közeledjek hozzá, ha meg nem kedvel, akkor ő miért érdeklődik irántam? Nem az lenne a lényeg, h én hódítsam meg őt?
2016. máj. 9. 21:13
1/10 anonim válasza:
Én csak arra tudok gondolni, hogy nem akar semmit, de tetszik neki, hogy foglalkozol vele, amikor meg abbahagyod, akkor újra ösztönözni kezd, hogy csináld tovább, aztán ugye megint, ott van az, hogy nem akar semmit.
Én ezt úgy ahogy van hagynám a fenébe. Foglalkozzon vele, akit nem zavar, hogy lelki nyomorékká teszi az ilyen döntésképtelen nő.
2016. máj. 9. 21:19
2/10 anonim válasza:
Mert félénk és kicsit bűntudata van és azért. Bizonytalan.
2016. máj. 9. 21:20
3/10 A kérdező kommentje:
Engem nem tesz lelki nyomorékká, szerencsére jól bírom a strapát. Meg nem olyan fából faragtak, hogy ilyen könnyen feladjam. Sok nővel volt már dolgom, de ilyennel még nem találkoztam. Túlságosan fontos nekem, meg végre egy olyan lányt találtam akivel egy hullámhosszon vagyunk.
2# Azt hogy érted, hogy bűntudata van. Miért lenne bűntudata?
2016. máj. 9. 21:30
4/10 anonim válasza:
Maga miatt, mert nem mer közeledni és úgy gondolja megbántott.
Lehet hogy egy régi nagy csalódás van a háttérben és amiatt fél, vagy ilyen visszahúzódó természete van és azért nem mer akkor közeledni, amikor te.
Ez nem biztos 100%-ra, de elképzelhető. Ezt csak ő tudja egyedül hogy miért így reagál rá.
2016. máj. 9. 21:34
5/10 A kérdező kommentje:
S mit gondolsz, én mit tehetek, hogy ez változzon? Gondolom sok sok türelem kell hozzá, én hajlandó vagyok rá várni, mert erre a lányra érdemes. Szeretném valahogy megfejteni. Csak nem tudom, milyen úton induljak el, mert ez jelenleg patthelyzet.
2016. máj. 9. 21:38
6/10 anonim válasza:
Jól látod. Sok türelem és kitartás kell hozzá. Ha tényleg szereted és fontos neked, akkor ne szalaszd el. Beszélgess vele és mond el neki hogy mit érzel.
Hány éves a lány?
2016. máj. 9. 21:42
7/10 A kérdező kommentje:
Küzdeni fogok érte. Szerencsére elég jól bírom a gyűrődést(mivel nekem is volt jó pár csalódásom, így eléggé megedződtem). Szeretném minél jobban megismerni, talán az a megoldás ha nagyon finoman próbálok közeledni hozzá, aztán egy megfelelő pillanatban színt vallok neki, remélem nem fogom elijeszteni. 23 éves a lány.
2016. máj. 9. 21:48
8/10 anonim válasza:
Sok szerencsét kívánok hozzá, és kitartás! :)
2016. máj. 9. 21:49
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Minden tőlem telhetőt megteszek.
2016. máj. 9. 21:53
10/10 anonim válasza:
Szerintem is az lehet, hogy szégyellős. Lehet túl nyomulósnak talál. Ehhez sok türelem kell. Ha keres, az jó jel, akkor érdekled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!