Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha én keresem Őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha én keresem Őt?

Figyelt kérdés
Legutóbb (2 napja) beszéltünk egy keveset, lelépett... aztán írt este, de "elköszönt", mert bántom... pedig semmi bantót nem írtam. Ezután ha én keresem, az "gáz"? Én vagyok a lány.
2016. szept. 22. 09:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Valamit biztos írtál neki amivel megbántottad vagy bántottad. Másképp gondolom nem írna ilyet. Vagy valami más van a háttérben és rád akarja kenni az egészet csak gyenge, hogy beismerje. Írj neki, deritsd ki mi ez. Kérdezd meg mivel bántottad meg. Ha mellébeszél akkor hagyd inkább, mert nincs benne annyi, hogy megmondja nem akar tőled semmit. Tiszta vizet kell önteni a pohárba, ezért én megkeresném még akkor is, ha nem fontos nekem annyira, vagy nem akarok tőle semmit sem, mert megbántani nem jó senkit még véletlenül sem. Viszont azt se kell hagyni, hogy hülyének nézzenek. Hajrá! :)
2016. szept. 22. 09:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tőle valamit, akkor keresd. Ha nem, akkor ne keresd.
2016. szept. 22. 11:45
 3/20 A kérdező kommentje:
köszi
2016. szept. 22. 15:50
 4/20 Titusztitusz ***** válasza:
Nem gáz...Mi a jó fészkes fenének lenne gáz?
2016. szept. 22. 16:06
 5/20 A kérdező kommentje:
nem tudom... :) mindenre rastresszelek :D
2016. szept. 22. 16:49
 6/20 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Leülsz a gép elé,VESZEL EGY NAGY LÉLEGZETET,aztán vagy 2-3 másodpercre lehunyod a szemed,és NEM GONDOLSZ SEMMIRE SEM...Majd kinyitod a szemed,kifújod egyszerre a levegőt, ÉS HÍRTELEN ELSZÁNTSÁGGAL LECSAPOL A BILLENTYŰZETRE:"Szia...Ne haragudj hogy írok most neked,de"...Aztán csak ontod a betüket,meg ontod a betüket...Ennyi...
2016. szept. 22. 16:59
 7/20 A kérdező kommentje:
Nincs azzal baj, hogy írjak. Inkább, hogy ezután mit gondolhat. ...
2016. szept. 22. 19:16
 8/20 Titusztitusz ***** válasza:
Na ugyan mit gondolna...Tán azt hogy te vagy a fekete ördög a vasvillával,vagy mi? Nem vagy te egy kicsit komplexusos,kérdező? A jó ég álldja már meg...A fiúk-férfiak is ugyanolyan emberek mint te...Néha azért ebbe is gondolj bele...
2016. szept. 23. 15:23
 9/20 A kérdező kommentje:
De... tele vagyok ilyesféle "gondokkal", dr igyekszem legyűrni őket. :) Annyira nem vagyok már vészes, mint eddig. :D
2016. szept. 23. 17:12
 10/20 Titusztitusz ***** válasza:
Mindjárt gondoltam,hogy innen fúj a szél...Hogy bátortalan vagy,és alacsony önbizalmu...De annak örülök,hogy valamicskét fejlődtél akkor...Na halljuk...Írtál már a barátodnak? Vagy még mindig a bátorságot gyűjtöd?
2016. szept. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!