Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?
Van egy csaj, akibe 2 éve nagyon szerelmes voltam. Lehet ő is, nem tudom, folyamatosan féltékennyé akart tenni (1,5-2 havonta mondott fiú neveket). Az utolsó beszélgetésünk után eltelt másfél év, úgy 3hete rám írt, és eleinte jól elbeszélgettünk, kérdezte hogy van-e barátnőm, mit csinálok, hogy telnek a napjaim, szóval érdeklődött .Aztán egyik napról a másikra megváltozott valami. Most meg egyáltalán rám sem ír, vagy 3-4 óránként válaszolgat, amikor van kedve. Csak akkor "beszélgetünk", ha jónak látja....
Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?
"folyamatosan féltékennyé akart tenni" -> bejöttél neki
" 3hete rám írt" -> Ha egy nő rád ír, azt feltételezd, hogy szeretne találkozni, tehát szervezz találkozót
"kérdezte hogy van-e barátnőm" -> szabad-e a pozíció, lehet, hogy jelentkeznék rá, csak hívj már el randira.
"mit csinálok, hogy telnek a napjaim, szóval érdeklődött" -> Bejössz neki, érdekled
"Most meg egyáltalán rám sem ír, vagy 3-4 óránként válaszolgat, amikor van kedve" -> Megunta, hogy 3 hét alatt nem hívtad el találkozóra.
"Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?
Kiderítette, hogy szabad a pálya. A nők nem fognak randira hívni: "Figyu Pista, nagyon tetszel nekem, vacsorázzunk már együtt, aztán menjünk el dartsozni, utána sétáljunk. A végén pedig szeretném, ha megcsókolnál. A látómeződbe teszik magukat (jelen esetben: megkeresett téged), rádírnak, megint rádírnak, bízva abban, hogy végre felkötöd a bugyikát és elhívod valahova. Ha ez nem történik meg, feladják.
Javaslat: Nyúlj be a nadrágba, és nézd meg, mi van ott. Ha péniszt találsz, akkor fogod magad, felhívod, és leszervezel egy randit.
Remélem segítettem.
Utolsó vagyok.
Ne te mondj napot, nem így hívunk el valakit könyörgöm.
"Melyik napokon érsz rá és hánytól?" Itt ad pár opciót. "Rendben, találkozzunk a kukutyin utca 7 számnál lévő bárnál, este 6-kor. Mit szólsz?"
"többször is megkérdeztem már tőle, hogy ennyi idő után minek keresett meg újra, és mindig megsértődik
"
Azt várod, hogy azt mondja, hogy mert azt akarja, hogy elhívjon randira??? Azt nagyon-nagyon-nagyon kevés lány mondaná!!!
Amúgy, az 5-össel és 6-ossal teljes mértékben egyetértek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!