Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt? Miért jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akibe 2 éve nagyon szerelmes voltam. Lehet ő is, nem tudom, folyamatosan féltékennyé akart tenni (1,5-2 havonta mondott fiú neveket). Az utolsó beszélgetésünk után eltelt másfél év, úgy 3hete rám írt, és eleinte jól elbeszélgettünk, kérdezte hogy van-e barátnőm, mit csinálok, hogy telnek a napjaim, szóval érdeklődött .Aztán egyik napról a másikra megváltozott valami. Most meg egyáltalán rám sem ír, vagy 3-4 óránként válaszolgat, amikor van kedve. Csak akkor "beszélgetünk", ha jónak látja....

Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?

2016. szept. 21. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívtad találkára? Akkor most tudnád, hogy hogyan álltok.
2016. szept. 21. 18:10
 2/10 A kérdező kommentje:
1x hívtam, akkor kérdezte, hogy mikor, mondtam egy napot, azt mondta, hogy nem jó. utána nem kérdeztem
2016. szept. 21. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Van valaki más is a képben vagy nem akar tőled semmit vagy a kettő egyszerre.
2016. szept. 21. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
többször is megkérdeztem már tőle, hogy ennyi idő után minek keresett meg újra, és mindig megsértődik
2016. szept. 21. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem volt senkije, ezért utolsó mentsvárként kirázott téged a cilinderből. Időközben azonban feltűnt valaki a láthatáron, így meg már nem vagy érdekes.
2016. szept. 21. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"folyamatosan féltékennyé akart tenni" -> bejöttél neki

" 3hete rám írt" -> Ha egy nő rád ír, azt feltételezd, hogy szeretne találkozni, tehát szervezz találkozót

"kérdezte hogy van-e barátnőm" -> szabad-e a pozíció, lehet, hogy jelentkeznék rá, csak hívj már el randira.

"mit csinálok, hogy telnek a napjaim, szóval érdeklődött" -> Bejössz neki, érdekled

"Most meg egyáltalán rám sem ír, vagy 3-4 óránként válaszolgat, amikor van kedve" -> Megunta, hogy 3 hét alatt nem hívtad el találkozóra.

"Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?

Kiderítette, hogy szabad a pálya. A nők nem fognak randira hívni: "Figyu Pista, nagyon tetszel nekem, vacsorázzunk már együtt, aztán menjünk el dartsozni, utána sétáljunk. A végén pedig szeretném, ha megcsókolnál. A látómeződbe teszik magukat (jelen esetben: megkeresett téged), rádírnak, megint rádírnak, bízva abban, hogy végre felkötöd a bugyikát és elhívod valahova. Ha ez nem történik meg, feladják.

Javaslat: Nyúlj be a nadrágba, és nézd meg, mi van ott. Ha péniszt találsz, akkor fogod magad, felhívod, és leszervezel egy randit.

Remélem segítettem.

2016. szept. 21. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ne te mondj napot, nem így hívunk el valakit könyörgöm.

"Melyik napokon érsz rá és hánytól?" Itt ad pár opciót. "Rendben, találkozzunk a kukutyin utca 7 számnál lévő bárnál, este 6-kor. Mit szólsz?"

2016. szept. 21. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

ASK

HER

2016. szept. 21. 19:53
 9/10 A kérdező kommentje:

"többször is megkérdeztem már tőle, hogy ennyi idő után minek keresett meg újra, és mindig megsértődik

"

2016. szept. 21. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt várod, hogy azt mondja, hogy mert azt akarja, hogy elhívjon randira??? Azt nagyon-nagyon-nagyon kevés lány mondaná!!!

Amúgy, az 5-össel és 6-ossal teljes mértékben egyetértek!

2016. szept. 22. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!