Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol az aranyközép út? Hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol az aranyközép út? Hogy ne ijesszem el a pasikat? Tényleg muszáj taktikázni?

Figyelt kérdés

Annyi mindent olvasni itt és a fiú barátaim is annyi mindent mondanak...

Szóval, a nő ne írjon rá egy férfira, ugye? Max adja a jeleket, de a férfiaknak kell megtenni az első lépést... Mi van, a férfi bátortalan? Akkor nem lesz semmi? :(

Elkezdünk chatelni. Keresse a nő a férfit vagy mindig a férfi kezdeményezze a társalgást? Nekem az egyensúly lenne szimpatikus. Egyik nap mondjuk ő ír rám, másik nap én, vagy reggel ő köszön be, délután ráírok én. Ez így jó? Ha ő nem ír mondjuk kétszer-háromszor, akkor hagyjam abszolút? Mi van, ha közelebb kerülünk már egymáshoz. Mondhatja egy nő először, hogy szereti a férfit vagy várni kell, amíg a férfi mondja? Egyáltalán, mennyit "szabad" kimutatni egy nőnek? Én nagyon nyitott és egyenes vagyok, simán bókolok egy férfinak, hogy szépnek találom a kezét, szemét, száját, fenekét, de úgy veszem észre, ez nem feltétlen jó... :(

Bocsi, lehet hülyeségnek hangzik, de 30-as nőként egy 10 éves házasság után most kell újra kezdenem randizni és ugyan elég sok randim van, kapcsolat csírák, valahogy nem lesznek hosszúéletűek. :(

2016. szept. 19. 11:46
1 2 3
 11/21 Titusztitusz ***** válasza:
De...Szabad bókolni...Csak nem mindegy hogy MIT dícsérsz egy férfin...Azért egy FÉRFINEK a "fenekét" dícsérni? Egy férfinek dícsérd az "izmos termetét", a "deltás vállát", a "széles hátát-mellkasát", a "bicepszes karját",a nagy eszét,stb,stb, csak ne a FENEKÉT...Mert gondolom a kiszemelt hímnemü nem homoszexuális...Vagy igen?A NŐKNEK szokás a feneküket dícsérni,nem pedig a férfiaknak...Normális esetben...
2016. szept. 19. 16:59
 12/21 A kérdező kommentje:

Hat, persze, hogy hetero, csak én vagyok fenék őrült :)

A szép kezüket, izmos mellkasukat, a csokolnivalo ajkaikat, szép szemük szoktam dicsérni.

2016. szept. 19. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
á, én mindig magamat adtam mégse volt jó nekik. taktikázni kell, ha rendes nő vagy le fognak sz@rni.
2016. szept. 19. 18:28
 14/21 Titusztitusz ***** válasza:
Nade kérdező...Hát mi a jó csudát tudnak téged izgatni a FÉRFI HÁTSÓK? Egyáltalán nő vagy? Amennyiben igen,úgy csak szólok,hogy eddigi tapasztalataim szerint a nők inkább a férfi hátsójával ELLENTÉTES OLDALON LÉVŐ dologtol szoktak inkább izgalomba jönni...Tudod,ami a méretét képes változtatni,és ami álló állapotban nagy gyönyörűségeket tud okozni a hölgyeknek...Erre te meg a férfiak hátsórészének vagy a nagy kedvelője...És ez szerinted normális dolog...Ej-ej kérdező...Ugye hogy csak bolondozol itt velem? El nem hiszem azt,hogy mindazt amit eddig írtál,azt komolyan is gondolod...Ez teljes képtelenség lenne...
2016. szept. 19. 21:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne képtelenség? :) Hogyne izgatna, ami elől van? De mondjuk amikor az bennem van, imádom a combjaim között a gyönyörű gömbölyű fenekét markolszni, nyomni vele magához a férfit. :) Utána pedig simogatni, megpaskolni, belemarkolni. :) Vagy csak nézni, amikor alszik a pasi. Igenis lehet szép feneke egy férfinak. :) A micsodaja ad fizikailag gyönyört, foleg, ha nagy es vastag, de esztétikailag a feneke is. :)
2016. szept. 20. 02:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Sok nőnek tetszenek a férfi fenekek, csak idáig nem volt divat, hogy ennek hangot is adjanak.

Ébresztő, uraim!

2016. szept. 20. 08:33
 17/21 Titusztitusz ***** válasza:
El kell ismerni kérdező,nagyon plasztikus leírást adtál a kedvenc szokásaidrol,érdekes volt végigolvasni úgy,hogy közben az embernek égnek állt a haja a borzalomtol,és az iszonyattol...Még szerencse, hogy nem én vagyok a férjed...Azért amit írtál,nekem már nemis kicsit erős...És az is teljességgel érthetetlen,hogy miként találsz olyan fickót,akit nem zavar ez a furcsa viselkedésed...Még valami rendhagyó kedvtellés,avagy szokás? Ha van még a tarsolyban, csak írjál róla nyugodtan...Érdeklődve várom...
2016. szept. 20. 15:33
 18/21 A kérdező kommentje:
:) Na, ezért nem megy a taktikázás. :) Ami a szívemen... :) :) :)
2016. szept. 20. 15:37
 19/21 Titusztitusz ***** válasza:
46%
Azért ne keseredj el annyira...Inkább nézd úgy a dolgot,hogy MÉG JÓ HOGY IDŐBEN KIDERÜLNEK DOLGOK,nem pedig utólag...Most csak képzeld el a szitut,hogy valamikor összefutottunk volna gyanútlanul az életben,az ember meg nekiállt volna jól agyba-főbe izélni téged,aztán te meg egyszercsak el kezdted volna markolászni azt a bizonyos testrészemet...Hát...Még a gondolatára is kiver a víz...Van még valami fura szokásod?
2016. szept. 20. 16:13
 20/21 A kérdező kommentje:
En ezt SEM tartom furának. :) Szóval... Ki tudja? ;)
2016. szept. 20. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!