Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzak még vele?
Figyelt kérdés
Első randim volt egy lánnyal, és egy megállóban belekötött két csávó egy magányos lányba. A randipartnerem odapördült, valamit kérdezett a csávóktól, és mikor azok durván rá is rámozdultak, olyat bevágott egyet az egyiknek... Csak néztem. A magányos lány megköszönte neki, mert a két csávó elhallgatott és elhúzott.
Aztán folytattuk a randit, mondtam neki hú de kemény...
De arra gondoltam nen tudom. Mi van ha ő túl kemény, túl vagány?
Ugyanakkor szégyenletes hogy a magányos lányt nem egy férfi védte meg hanem egy másik törékeny nő.
2016. szept. 19. 09:08
1/2 anonim válasza:
Mivel a csaj tökösebb mint te, így hatalmas papucs lesz belőled későbbiekben.
Keress magadhoz való lányt.
2/2 anonim válasza:
Miért ne randiznál? Nem, hogy örülnél neki, hogy tökös barátnőd van. Az ilyen lányokat manapság becsülni kell, mert nincs sok belőle. És megsúgom halkan, általában az ilyenek jók az ágyban is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!