Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizzak vele?
Figyelt kérdés
1,5 hete szakítottam a barátnőmmel, utána 2 napra rám írt egy barátnője, akit csak látásból meg hallomásból ismertem, hogy találkozni akar velem. Én akkor elhajtottam, aztán most megint rám írt, hogy találkozzunk. Szerintetek találkozzam vele? Annyira nyilvánvaló, hogy összejönni akar, mondjuk nekem sem közömbös, ha belegondolok, de én nem tartom jó ötletnek, hogy pont a volt csajom egyik barátnője hajt rám.2015. aug. 21. 16:23
1/10 anonim válasza:
Volt barátnődnek már semmi köze hozzád, azt csinálsz amit akarsz. Just do it!
3/10 anonim válasza:
Nekem is elég gyanús, hogy szakítotok és 2 nap elteltével máris rád mászik az exed "barátnője". Én se tartom kizártnak, hogy csapda, vagyis tesztelnek, hogy lám képes lennél-e összejönni a volt csajod barátnőjével, ráadásul ilyen hamar..
4/10 anonim válasza:
Nehogy össze Gyere vele! Neked milyen lenne, ha az exed ossze jonne a haveroddal? Amugy lehet tenyleg csapda! Tesztel a volt bno, hogy mennyire szeretted vajon.
5/10 anonim válasza:
ez nekem is nagyon gyanús...inkább ne erőltesd ezt. másfél hét után te leszel a farok ha összejössz vele
6/10 anonim válasza:
Ne találkozz vele. Dobd ki az ilyen libát. Egy normális nőci sosem kezdene a barátnő exével.
7/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne csapda? Mondjuk erre én is gondoltam, de nem tudom. Meg miért lenne ez jó nekik? Nem haragban váltunk el.
2015. aug. 21. 20:03
8/10 anonim válasza:
Pont azért hogy teszteljenek, hogy vajon vagy e olyan "csúszómászó" aki egyből képes mással kavarni. Tapasztalatból beszélek.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát rendben, akkor inkább hanyagolom. :/
2015. aug. 21. 20:31
10/10 anonim válasza:
Hagyd rá!
Ha csapda, akkor elég gázak a csajok, de ha te képes lennél összejönni az exed barátnőjével, akkor meg te vagy a gusztustalan. Ja, és a "barátnő" is...
Annyi lány van, találsz mást. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!