Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi komolyat akarhat? Kockáztassak és randizzak vele?
Nem tudom mi tevő legyek. Egy több napos rendezvényen megismertem egy nálam 8 évvel idősebb férfit. Eleinte nem tudtam mire vélni, hogy mindig véletlenül arra járkál amerre én vagyok. Aztán egyszer leszólított, azóta beszélünk, volt hogy pozitív megjegyzéseket tett rám mások előtt is. Felvetette a találkozó lehetőségét is, amire nem reagáltam egyértelműen. Mások is észre vették, hogy keresi a társaságom.
A bibi ott kezdődik, hogy ugye ott a korkülömbség,mert én 26 vagyok, ő meg a harmincas éveiben járó magas pozíciójú férfi. Komoly gondolkodású, és külsőre is tetszik, ami minden igaz kölcsönös, mert szóvá tették mások, hogy tetszek neki.
Hezitálok, hogy merjek e vele találkozni, és kockáztassam meg, hogy megszólnak kollégák és barátok. De lehet, hogy jó sülne ki ebből. Mit tennétek ilyen helyzetben?
Csak személyiség számít.
Látsz lehetőséget bármire? Menny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!