Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi elhív valahova,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elhív valahova, lehet egy kicsit váratni vagy pár napon belül menjek vele el? (Sütizni, kávézni)

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de minek?
2016. febr. 27. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz vele találkozni, akkor minek váratnád? Persze nem kell azonnal ugrani. De illik válaszolni, hogy okés és majd megbeszélitek, hogy mikor. Az bunkóság, ha napokig nem is válaszolsz.

Ha meg nem akarsz vele találkozni, akkor se várasd, mondd meg neki, hogy nem.

2016. febr. 27. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ki nem állhatom ezt az időhúzós játszmázást. Ha látom, hogy valaki ezzel szórakozik, akkor továbblépek.
2016. febr. 27. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon tetszel neki, akkor vár..ez természetes. Persze nagyon nem mindegy, hogy mit válaszolsz, miért várjon...
2016. febr. 27. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Ilyen időhúzò nők kikessítenek. Ha làtom hogy erre megy a jàtèk, otthagyom, èn nem jàtszok ilyeneket. Pàr nap meg okès, de amikor valaki kèreti magàt, azt hagyom a fenèbe.
2016. febr. 27. 12:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Van olyan is, hogy a pasi türelmesen vár, de este mással bújik ágyba..aztán, ha úgy döntöttél, hogy mehettek sütizni, akkor egy nyugodt, kedves pasival fogsz cukrászdába járni.

gondold át..

2016. febr. 27. 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
En 10 eve amikor a ferjem elhivott az elso randinkra azt feleltem "majd masnap valaszolok",de azt mondta biztos volt benne ,hogy csak "noi praktika" miatt nem mondtam rogton igent. Pontosan tudta,igy is,hogy tetszik nekem. Szoval szerintem felesleges varatni.
2016. febr. 27. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,a taktika!

Elárulok egy nagy titkot! De ssssss! Más meg ne tudja!

Ha egy pasinak kellesz,akkor lép,ha meg nem kellesz neki,akkor hiába taktikázol,vagy állsz a fejedre,akkor sem fogsz kelleni!

Nem olyan bonyolult! Amúgy meg a taktikázós lúvnyáktól lever a víz!

2016. febr. 27. 14:22
 9/11 A kérdező kommentje:
és ha valami miatt most nem tudok csak pár nappal később?
2016. febr. 27. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor ezt mündd!

Hú,de nehéz...

2016. febr. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!