Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizzak vele? Vagy ne? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizzak vele? Vagy ne? Most merre hogyan (?! )

Figyelt kérdés

Az exem randizni akar velem de van egy új fiú a láthatáron aki nagyon kedves es jóképű és jó hozzám.Az exem párszor már megcsalt ami szétzúzott belül és soxor a padlóra kerültem miatta. viszont ő volt az igazi az életemben. És sokáig vártam hogy újra találkozhassak vele a szakítás után.Most itt van találkozhatnék vele de itt van ez az új fiú is akiben megvan minden amire eddig vágytam mármint kedves es figyelmes törődik velem. Az exem viszont csucsszuper az agyban de nem erzem azt a figyelmet es torodest amit ereznem kellene. Ő nem hordoz a tenyerén és általában megbánt a szavaival es nem bizik bennem pedig eppen forditva kene lennie. Nagyon örlődöm.Az lenne a legjobb ha nem találkoznék egyikkel sem?Azt mondta valaki hogy az lenne a legfelnőttebb szellemre jellemző döntés.Ha 2dolog kozul nem

Tudsz valasztani,akkor egyiket se válaszd, mert előbb utóbb lelkiismeretfurdalásod lenne a másik miatt. Örlődöm 2ember miatt!! Pedig a lelki béke hiper fontos. Most mi legyen?Szakitsak az újjal és bekuljek ki a regivel vagy hanygoljam a régit? Vagy mindkettőt hanygoljam addig amíg az egyik nem kezd el ostromolni igazán!?! Talan akkor megtudnám hogy kinek kellek jobban?! Vagy ez nem ettől függ??! aaaaaa segítsetek már mit csináljak emberek.. Több ész csak többet ér!! Egyedul kevés vagyok ahhoz hogy ezt megoldjam.Vagyishát nem ha nem érkezik értelmes válasz akkor talán elfelejtem mind a kettőt és megmarad a béke nem lesz lelkiismeretfurdalásom egyik miatt sem.Ahh az se jo mert akkor egyedul maradok xD aaaaaa .. Adjak időt magamnak? Vagy mi.. :,( :,( dilemma ..jaj de nagyon nem szeretem.. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Légyszives értelmes válaszokat várok nem bunkó benyögéseket.Ez tényleg fontos lenne és sajnos nincs pszichologusom akivel ezt megbeszelhetnem es amúgy sokba is kerül.Szüleimet,barátaimat meg nem traktálom ilyesmivel mert kikészülnek az ilyesmitől úgyhogy maradt ez a híres nevezetes ... Írjatok mihamarabb!!!

2016. febr. 9. 10:58
 1/8 Sunshinedoll ***** válasza:
NAh, hagyd az exet, menj az új után.
2016. febr. 9. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy dolog tuti - az exed hanyagold, eszedbe se jusson bármit is kezdeni vele, csak magaddal tolsz ki. Akármennyire teperne, tudod jól, hogy hosszú távon pont ugyanolyan lesz, mint eddig, szóval ne legyél hülye és eszedbe se jusson újrakezdeni vele. Fontos a szex, de nem minden, ráadásul kellő egymásra hangolódással és gyakorlással ezt mással is simán eléred.

Ez a legfontosabb, utána már a te dolgod, hogy adsz-e esélyt az új srácnak, vagy egyedül összeszeded magad lelkileg és csak utána kezdesz el ismerkedni, amikor már rendben vagy egyedül is (szvsz az utóbbi az egészségesebb megoldás).

2016. febr. 9. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
exszel semmiképp!!!!!!
2016. febr. 9. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:

1) randizol az új sráccal tovább

2) egyedül maradsz

ezek közül válassz, az ex szerintem nem opció

2016. febr. 9. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Az exed a múltad, zárd be a dobozba és rakd fel a polcra.

Az új gyerek a jövőd, nézzétek meg mire juttok egymással!!!

38F

2016. febr. 9. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom. Még egy kérdés.Az ex 7évig tartott ..Az nem számít? Ha nem ,akkor nincs több kérdésem akkor egyértelmű a dolog. Akkor mehet az új.. Akkor jöhet a mennyország :) egyébként mondták már-a szülőm is emlegeti hogy ami egyszer elromlott annak lőttek. Meg hogy csak a káposzta jó felmelegítve. Ám kár lenne az újért. Jó meggyőztetek :) ☀😊👍🏻
2016. febr. 9. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha 17 év lenne, akkor sem változtatna a tényen, hogy megcsalt és boldogtalan voltál vele, padlóra küldött, stb..

Ideje elengedni a múltat, hajrá!

2016. febr. 9. 15:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Ám most utálni fogtok de nem bírtam ki találkoztam vele!De becsületemre váljék nem volt szex!!!!!!!! pedig ő akarta!!!! nem is kicsit!!!!. De az erkölcsöm nem!!! engedte meg az új fiura<3 gondoltam vegig es az Úrra meg <rááátook> !!!!A sok kommentre amit írtatok folyton ezek kavarogtak a fejemben.Hogy úgy sem lesz jobb.Az ex meg meg sem cáfolta ezt a viselkedésével:( És arra is fondoltam hogy nem lenne helyes.a lenyeg a lényeg!!! -> Erős tudtam maradni és rájöttem hogy az ex csak szexet akar :/ amit én meg nem. (!!!) legalabbis nem így nem ilyen formában.Azert ez öröm az ürömben.Meg kellett bizonyosodnom hogy hogy áll hozzám.Ha szerelmet vallott volna es nagyon kedves lett volna velem lehet hogy a nagy regi szerelem kedveert szakitottam volna az ujjal. Lehet de nem biztos.De akkor se dobtam volna oda magam neki .Nem érdemel meg. Ennyi. Semmit nem valtozott. Így maradok az újnál tényleg igazatok van !! Ebben már cseppet sem ketelkedek!
2016. febr. 10. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!