Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidékre költöztem, merre induljak, ha ismerkedni szeretnék?
Figyelt kérdés
A munkám miatt pár hónapja vidékre költöztem és nem nagyon van ötletem, hogy merre fele lehet ismerkedni. A kollégáim a környező falukban laknak nagyrészt, így munka után velük nem tudok kimozdulni. Van egy diszkó, de az nem az én stílusom, van pár hely, ahol lehet iszogatni, de oda egyedül nem szívesen mennék, mert sajnos a lakosság nagy százaléka a megkéselős fajta. Edzőterembe és nyelvórákra iratkoztam be, hogy eltöltsem az időmet.
Valakinek van valami ötlete? Jó pár éve nem ismerkedtem, mert nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom.
28/L
2015. aug. 30. 20:16
2/3 anonim válasza:
Képpel bemutatkozással kérem mellékeljen egy levelet megjelölve lakóhelyét. Pályázatát amint lehet elbírálom és amennyiben pozitív benyomást kelt bennem, Önnel randizok hétvégén 27/F
3/3 anonim válasza:
pont ugyanígy jártam én is. Hát haver-csótány ez patthelyzet meg kell, hogy mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!