Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a kutyás férfiaknak nagyobb az esélyük a nőknél (első sorban a 20 - 30 éves korosztályuaknál), mint a többieknek?
Aki azt írja, hogy a kutya bepisl, és megrág mindent :D Foglalkozás kérdése a dolog. Nagyon jó példa, hogy míg a macska tegnap végignyávogta a 2 és fél órás utat, addig a két kutyám nyugodtan aludt a hátsó ülésen.
Soha nem rágtak meg semmit, nem pisiltek be. Sőt, aki már 2 éve van velem a kaját se lopja, a másik még igen, de ő még nevelés alatt áll.
Szerintem a macska kevésbé tanítható, és kevésbé hűséges, mint egy kutya.
Nálam nem előny, és nem hátrány ha a pasinak kutyája van. Sajnos ismerkedtem már olyan pasival (és általában ilyenbe futok bele) aki dicsekszik azzal, hogy szaporító, és nem érti, hogy én miért ivartalanítattam a kutyáimat.
Az viszont előny, ha a saját kutyáim elfogadják, és ő is imádja őket. Főleg, hogy az egyik panelpatkány a maga 25 kilójával, illetve viharos napokon a másik is bent alszik velem.
Nekem Pitbullom van,idàdom és soha senki miatt nem monenék le rôla. Természetessen nem kôrûlôtte forog az életem,annak elenére h sokat foglalkozom vele,nem csak hobbim a kutyakkikébzés de plusz bevétel. És még kutyàs fegyôr is vagyok.
Az ismerkedés szakaszàba kôzlôm hogy kutya nem meg sehovà ha kôltôzne hozzàm.
N25
Ennek elenére nem volt olyan pàrom aki kimondottan kutyàs lett volna. Nem zavart senkit viszont. Olyan volt aki azért utasîtott vissza mert zavarja a kutya,a lànyom viszont elfogadta volna.
Több embertôl hallottam màr énis ezt h a kutyàsok hûségesek. Sztm nagy hûlyeség. Viszont az aki szereti àllatokat..annak van egy plusz jô pontja.
12-es vagyok. Nekem is két pitem van, én már ejtettem ki pasit azért, mert csak lábbal volt hajlandó megsimogatni az egyébként nyálgép ölebemet (akkor még 1 pitem volt).
Nálam egy igazi pasi az inkább a kutyára voksol, mint a macskára.
13as vagyok. 12snek,engem az a pasi felelötlennek tartot hogy harcikutyàt tartok,ràadàsûl gyerek mellet. H pl csivavàm lett volna akkor nem lett vôlna gàz,mert azoktol nem fél. Sztm se tul férfias ha a pasi macskàs,fölleg ha még fél is a kutyàktôl. Pedig az én pitem nyugodt.
Àm van cicàm is.
Amûgy meg ha àlatot nem lehet vinni albérletbe akkor teljessen mind1 h az kutya vagy macska.
16os:
12es vagyok :) Nekem is van macskám, de igazából azért, mert egér van a portán, és a kutya túl nagy, hogy mindenhova beférjen, egyébként az egyik pitem egerészik :D
Szerintem egy csivava veszélyesebb lehet, mint egy pit, ha nincs is nevelve. Ám nevelve egy kutya sem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!