Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "tudod, egy kedves levélre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"tudod, egy kedves levélre illik válaszolni" Lányok, mit csinálnátok ekkor?

Figyelt kérdés

társkeresőn ir nektek egy pasi, éppenséggel kedves őszinte levelet. Megnézitek, leszarjátok. Majd valahol élőben keresztezitek egymás útját, és ez a pasi odalép hozzátok, és azt mondja: "tudod, egy kedves levélre illett volna válaszolni ".

Ekkor hogy éreznétek magatokat, mit csinálnátok?

2016. szept. 17. 11:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

": Férfiként nem értek veled egyet. Szerintem te sem akarnál mindennap több órát azzal tölteni, hogy minden egyes levélre külön válaszolgatsz, amikor mindig arról panaszkodnak a lányok, hogy elképesztő mennyiségű levelet kapnak. Na most jómagam is belefáradnék a második nap után, ha megint 173 új levelet kéne megnyissak, elolvassak, s válaszoljak rájuk"

1) ha túl sok ahhoz, hogy érdemben válaszoljon, akkor ne nyissa meg, és ne olvassa el. Szerintem kb. mindegyik társkereső kiírja, hogy elolvasták-e a leveledet. Ha azt látom, hogy nem olvasta, meg a profilomat se nézte meg, akkor egyértelmű, hogy a válasz hiánya nem nekem szól, hanem hogy most épp valami miatt nem aktuális neki. Mint amikor a telefon foglaltat jelez. Ezzel semmi gond nem is lenne.

Viszont ha arra volt ideje, hogy elolvassa, akkor annyira ezek szerint még sincs elhavazva - és akkor viszont a válaszra se méltatás már egyèrtelműen a személyemnek szól, hiszen joggal feltételezhetem, hogy ha egy Brad Pitt írt volna neki, annak kegyeskedett volna válaszolni.

2.) egy sablon elutasító levél elküldése az kb. az életben egyszer 5 perc (amíg megfogalmazod), után a pedig levelenként enyhe Parkinson-kórral is max fél perc, amíg be ctrl c + ctrl v-zed. Napi 170 levelet meg még a bombázók se kapnak, hoszútávon meg bőven nem (tudom, hogy jellemzően több férfi van fent, mint nő az ilyen oldalakon, de azért nem nagyságrendekkel több). Szóval ha akár napi 30 levéllel is számolunk, az is kőkemény negyedóra overhead.

Hú, hát nőként nekem is biztos lepattagzana a lakk a körmeimről, ha ennyit rászánnék az értékes időmből arra, hogy a másikat emberszámba vegyem...

2016. szept. 17. 12:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

8: Na és akkor mit válaszoljak, ha nem azért nem írok neki, mert 98778997 másik pasi is udvarol, hanem konkrétan az unszimpatikus, aki rámírt?

Figyelj, idemásolok neked egy kedves levelet, amit nem olyan régen kaptam:

"Istenno! Nalad szebet nem lattam meg pedig mar nagyon regota ismerkedek es nagyon sok nonek itam de ilyen istennot nem lattam meg mint te mert olyan szepek a formaid hogy el se lehet mondani de azert en megprobbalom hogy leiram a szepsegedet de draga no mert en szeretek udvarolni a noknek es remelem hogy minel hamarabb lehet koztunk valami mert en mar nagyon reg ota keresem azt a csoddas istennot akivel egyek leszunk es alig varom hogy eloben is lathasalak teged. Udv: M."

Az M az gondolom a tárkeresős neve lehet, vagyis Muffmajszter.

Szóval, szerinted, erre a nagyon kedves levélre, hogyan kéne válaszolni? A képét most nem rakom ki a netre, mert azzal sérteném a személyiségi jogait.

Elmondom egyébként, írtam neki, hogy bocs, de szerintem nem egymást keressük, de sok sikert az ismerkedéshez.

A válaszlevelét nem másolom be, hidd el, hogy a büdös ku.rva volt a legkedvesebb jelző.

Sajnos, aki próbálta már a társkeresőket, az rájön, hogy van az a szint, amikor jobban jársz, ha letiltod az ilyen levélírókat, mintha válaszolsz.

És ha odalépne hozzám a pasi a buliban, akkor elmagyarázom neki, miért nem válaszoltam, de azt nem teszi zsebre. Akkor tényleg bunkó leszek.

2016. szept. 17. 12:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Előző:

te most akkor azt állítod, hogy csak az ilyen gáz levelekre nem szoktál válaszolni, vagy csak szimplán hoztál egy extrémebb példát, mintegy felmentendő magadat, hogy miért nem válaszolsz a normális levelekre sem?

Amúgy a válaszleveled teljesen korrekt volt, szóval úgy látszik a képesség megvan hozzá, csak az akarat hiányzik.

De feltennék még egy kérdést: szerinted ha ez a srác már azt nem tdta kulturáltan fogadni, amikor te korrektül válaszoltál neki, akkor szerinted azt mekkora eséllyel vette volna békésen tudomásul, ha még válaszra sem méltatod?

Vagy általánosabban megkérdezve: szerinted mégis melyik elutasítási formánál kockáztatod jobban azt, hogy a másik tapló módon reagálja le az elutasítást:

1.) ha korrektül és udvariasan közlöd vele, hogy bocs nem,

2.) vagy ha olyan szinten emberszámba se veszed, hogy egy válaszra méltasd?

Szerinted 100 frusztráltabb férfiből várhatóan melyik esetben fogsz több alpári választeakciót kapni?

És persze szerinted melyik fajta elutasítási mód fogja előbb kitermelni azt a 100 frusztrált férfit?

2016. szept. 17. 13:02
 14/24 anonim ***** válasza:

"Férfiként nem értek veled egyet. Szerintem te sem akarnál mindennap több órát azzal tölteni, hogy minden egyes levélre külön válaszolgatsz,"

Valami tévhit a férfiak részéről, hogy a nők napi 173 levelet kapnak. Maximum a regisztrálás első napjaiban írnak nekik túl sokat, de azok 90%-a nem felel meg a kiírtaknak még megközelítőleg sem. Szóval elhiheted, nem is kell olyan sok levélre válaszolni :)

2016. szept. 17. 13:12
 15/24 One of a Kind ***** válasza:
66%

Nekem már a ... kivan a férfiakkal, akiknek semmi nem jó. Ha nem válaszolok, azért vagyok bunkó, de ha válaszolok, hogy bocs, nem ismerkedem, akkor meg faggatni kezd hogy de miért nem, miközben semmi köze hozzá, vagy elkezd kö csö gösködni, hogy mekkora roh... k vagyok, mert ő csak beszélgetni akart. Kösse fel magát, aki bármelyik csoportba tartozik. Ha megneszelem, hogy valaki ismerkedni akar, megy a tiltás rögtön, ezt tartom az eddigi legjobb megoldásnak. :)

Ha meg ilyet mondanál nekem az utcán, a képedbe röhögnék, hogy EZEN nem tudod túltenni magad. Ha pedig még egyszer elém kerülnél, elmagyaráznám neked a zaklatás tényállását.

23N

2016. szept. 17. 13:13
 16/24 anonim ***** válasza:

"Nekem már a ... kivan a férfiakkal, akiknek semmi nem jó. Ha nem válaszolok, azért vagyok bunkó, de ha válaszolok, hogy bocs, nem ismerkedem, akkor meg faggatni kezd hogy de miért nem, "

Ha feltűnt volna, itt végig társkeresőkről volt szó.

A hsz-ed alapján te meg eléggé látványosan nem erről a szituációról beszélsz.

2016. szept. 17. 13:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#14: Irreleváns az üzenetek mennyisége: 27, 42, 79, 373, 859 stb. Ne mondd már nekem, hogy rövid időn belül nem lesz unalmas ugyanarra a párszavas, dögunalmas olvasatú sablonra reagálni: még egy hülye, még egy hülye, még egy hülye, még egy hülye, még egy hülye, ez is recskázik, ez is recskázik, még egy hülye, még egy hülye, ez is recskázik, még egy hülye, ez is recskázik. És persze te mindre válaszolsz, ugyammá'. Mennyi esély van rá, hogy száz farokverő macskajancsi közül 1. pont az enyémet nyitod meg, 2. pont az enyémet olvasod végig, 3. pont az én levelemre szánsz időt a válaszoddal? Bocs, mondjuk nekem biztos nem tudnál írni, mert nem vagyok egyik társkeresőn sem. Szóval akárki mást is magam helyére illeszthettem volna a mondatban, aki érdekfeszítő levelet ír. Ja, és ezek a srácok szoktak leginkább háborogni, akik ténylegesen energiát fektetnek valami normálisabb levél megfogalmazásába. Ők is szívják a dákót rendesen; ebben az undormány társkeresős baromságban mindenki szop: a normálisabb nők azért, mert zsúfolásig telivan a bejövőjük, nem csoda, hogy az ötödik üzenet után a tökük kivan az egésszel, a normálisabb férfiak meg azért, mert elképesztő energiát invesztálnak abba, hogy a nők őket vegyék észre, ezzel szemben semmi sikerélmény nem éri őket.
2016. szept. 17. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen történne, akkor nyugtáznám magamban, hogy milyen jól is tettem, hogy nem válaszoltam neki, mert egy sértődékeny bunkó paraszt az illető. :) Ha álláshirdetésre jelentkezel és nem hívnak vissza, oda is besétálsz durcizni egy sort, hogy illett volna legalább egy e-mail írni? :D

30/N

2016. szept. 17. 15:48
 19/24 anonim ***** válasza:
9%

"Ha álláshirdetésre jelentkezel és nem hívnak vissza, oda is besétálsz durcizni egy sort, hogy illett volna legalább egy e-mail írni? :D "

De akkor gondolom nem is várod el, hogy többre tartsanak, mint egy újabb "betöltendő pozíciót".

Mert vagy azt várod el, hogy komolyan vegyenek, és ne csak egy újabb húsnak nézzenek, akkor így kéne a másikhoz is hozzáállni.

Ha ez viszont ennyire zsigeri ellenállást okoz, akkor nem kéne azon se kiakadni, ha csak húsnak néznek titeket.

Hiszen ezek alapján másra nem is nagyon vagytok jók.

2016. szept. 17. 15:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Én csak annyit kérdeznék: Te mégis ki a fene vagy?
2016. szept. 18. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!