Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalandor férfiak! Mit gondoltok, miért csináljátok ezt?
Olyan nők is válaszolhatnak, akiknek már volt dolguk olyan férfival, aki későn kezdte el kiélni magát, de elég határozottan ez volt a terve.
Tegyük fel, hogy találkozik valakivel, sokadjára pereg le ugyanaz a forgatókönyv. Csak meghódítani a nőt, és vége a történetnek. Mi értelme van még tartani a kapcsolatot ezzel a nővel számára, ha éppen más nők gyűjtögetése a célja?
Ítélkezés nélkül, alapvetően jó emberről van szó, és tiszták voltak a feltételek, de érthetetlen, miért nem zárja rövidre a csak virtuális kapcsolattartást.
Azt várja, hogy a nő magától tűnjön el?
Miért csinálják ezt a kalandor férfiak, ha semmi céljuk már a nővel? Csak a saját önbizalmuk legyezgetése, vagy a figyelem a másik embertől, ennyire kell nekik? Mi lehet a legjobb reakció a nő részéről? Őszinte válaszok sokat segítenének...
Nekem volt dolgom ilyen pasival. Ő jelölt meg ismeretlenül. Rajtam kívül rengeteg ismerőse volt, legtöbbjük nő/lány.
Egyszercsak meguntam a húzd meg ereszd meg játékát és letiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!