Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok hallássérült sráccal?
Megismertem egy nagyon aranyos,jóképű,okos srácot,aki születése óta szinte siket,de ez nem akadályozza őt semmiben :) Szájról olvas,de a beszéde sokszor nehezen érthető,még írásban,chaten is sokszor olyan,mintha külföldivel beszélnék,aki csak kicsit töri a magyart :D De valahogy megvan ennek a dolognak is a varázsa,csak néha kellemetlen.Szívesen megtanulnám a jelnyelvet is.
Nektek akadályt jelentene ez,vagy az érzelmeiteket nem befolyásolná? :)
20L
Az elso valaszolo egy ferfi.
es jarnek vele igen
Szerintem ez simán bevállalható. Ha összehnagolódtok, jobb lesz. Nálunk sok hallássérült dolgozik, mert számítástechnikai cég vagyunk. Sokat hülyéskedünk, jól megvagyunk együtt.
Az én barátom kerekeszékes mozgássérült. Nagyon szeretem. A barátaim is szeretik. Minden rendben. Hajrá :)
Volt hallássérült barátom, bár ő kevésbé volt súlyos eset (értsd jól), mint a te kiszemelted.
Néhány kényelmetlenségtől eltekintve nem volt vele problémám. (Pl. hogy melyik oldalára üljek le, hogy halljon, meg mindig lássa a számat, ilyesmi.)
Az igazi gond az volt, hogy a srácnak folyamatosan kisebbségi komplexusa volt, az utcán folyton azt leste, hogy ki bámulja meg a fülét, és meg volt róla győződve, hogy mindenki lenézi őt emiatt.
Sajnos ez a hozzáállása egyéb téren is rányomta a bélyegét a viselkedésére, többek között ezért is lett vége később a kapcsolatnak.
Persze nem állítom, hogy ez törvényszerű, és pozitívnak írom én is a véleményt: ha a srác elfogadja magát ilyennek, akkor nem vagytok hátrányban egy egészséges pasihoz képest. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!