Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallássérült lányként hogyan tudnék megismerkedni egy fiúval, aki nagyon szimpatikus?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok, ő 25 és nagyon tetszik, amit eddig megtudtam róla. Nem merek közeledni felé, mert nem vagyok egy társasági ember. A fogyatékosságomat megpróbálom a külsőmmel ellensúlyozni, de az önbizalmam nagyon alacsony. Csóknál tovább még nem is jutottam senkivel emiatt.2016. jún. 9. 14:16
1/4 anonim válasza:
Azért hallasz valamit vagy teljesen..semmit?
2/4 anonim válasza:
31 évesen már évek óta nő vagy. Ezt nem ártana tudatosítani.
3/4 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy szerintem emiatt ne aggódj, én is voltam már olyan sráccal, aki nagyon erős, már szódásüveg típusú szemüveget hord, a szexben ez biztos nem volt gond. Ugyanakkor vannak már nagyon jó hallókészülékek, amelyeket miért is ne hordj, egy Rendes és Komoly férfit biztos nem zavar.
4/4 icu75 válasza:
Kedves kérdező! Én is hallássérült vagyok 5éves korom óta hallókészüléket hordók. Soha nem zavarta egyik pasimat sem. Pedig mindig ők keltettek fel ha csörgött reggel a "vekker". Sőt mivel már 40+ vagyok ugye gyerek is van(szintén hallássérült) a párom keltett/szólt mikor baba volt. Ami azt illeti amíg nem fogadod el magad hallássérültként,más se nagyon fogja elfogadni. 30évesen pedig már tényleg nő és nem lány kategória vagy...önbizalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!