Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért elvárás számoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért elvárás számotokra az ismerkedés legelején, hogy egy városban lakjatok a lánnyal? Egy hűséges, odaadó, gondoskodó, kedves és rátok felnéző nő nem éri meg a kb.50-60km távolságot?

Figyelt kérdés

Inkább megelégszetek a saját szempontjaitok szerinti (!) középkategóriás, számotokra nem szimpatikus nőkkel vagy az évekig tartó magánnyal? Tegyük egy kicsit félre azt a szöveget, hogy "nekem nem jön be a távkapcsolat".

Köszönöm a komoly válaszokat. 28N

2016. szept. 11. 09:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
66%
én távkapcsolattal kezdtem. olyan 250km-re lakunk egymástól. egy évig így voltunk együtt, aztán összeköltöztünk, aztán másik városba kerültünk megint, most megint ugyanabban a városban tanulunk. sose volt probléma ebből, meg se fordult a fejemben, hogy ne menjek bele egy távkapcsolatba, vagy hogy szakítsak emiatt. legalább hétvégén mindig együtt voltunk. azon sem szoktam problémázni, hogy most erre költöttem a pénzem.
2016. szept. 11. 14:20
 32/38 anonim ***** válasza:
Lehet Te hűséges,odaadó vagy stb...viszont egy kapcsolat mindenkinek mást jelent.Nekem számítana az,hogy a kedvesemmel legyek,mellette aludjak-kelljek minden nap,de ez nem azt jelenti,hogy rá kell telepedni a másikra.Ott vannak még a hétköznapok is amit eggyütt kell megélni...szórakozni,vásárolni stb,ha baj van akkor segíteni,mellette állni.Szerintem ez 50-60km távolságra nem lehet életszerűen kivitelezni.Lehet én régi módi vagyok,de nálam ez a kapcsolat. 38F
2016. szept. 11. 22:47
 33/38 anonim ***** válasza:

32# vagyok.Nekem még nem volt középkategóriás nem szimpi nőm,eleve nem is lenne kapcsolat részemről.Egyszer mindenkinek eljön a nagy ő csak nem szabad erőltetni.

Egyébként miből gondolod,hogy az embereknek az a saját szempontja,hogy középkategóriás,nem szimpi nővel akarnak összejönni???

2016. szept. 11. 22:58
 34/38 A kérdező kommentje:
33-as, köszönöm válaszodat. Hangsúlyoztam, hogy minden férfinak a saját szempontjai, elvárásai szerinti középkategóriás nő. Magasak az elvárások egymással szemben (nő-férfi között oda-vissza), ez köztudott, emiatt írtam.
2016. szept. 12. 09:13
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Én most a másik oldalról írok. Nő vagyok, és én sem ismerkednék városon kívül. És nem azért, mert ha szimpatikus, nem szánnám rá az időt és a pénzt az utazásra. Rászánnám. De:

- nekem egy kapcsolatban fontos a minőségi, gyakori együtt töltött idő, és munka mellett max. hétvégén tudnék menni, ha akkor nem ügyet intézek, ugye

- én már nem vagyok tini, van munkám, és olyan embert keresek, akivel együtt tudunk élni... ha ő nem fogja feladni az életét a másik városban, akkor veszett fejsze nyele, mert én sem (Bp.-n lakom jó lakásban, jó állásom van, más városban esélytelen, hogy ilyen jó, a kvalitásaimhoz való állást találjak... irodai alkalmazottból meg nem leszek trafikos vagy takarító senki kedvéért sem, és ingázni sem fogok napi szinten a munkába, idő- és pénzpazarlás)

- olyan sztem nincs, hogy az "igazi"... és simán találok ugyanolyan eséllyel hozzám illő embert a városomban is, mint 100 km-rel arrébb

Szóval nem biztos, hogy csak azért ódzkodnak ettől, mert féltik a pénztárcájukat meg az idejüket... hanem mert tényleg nem bírják a távkapcsolatot, és esetleg a njövőjükre is gondolnak, és nem akarnak 2-3 évet elpazarolni az életükből hogy aztán rádöbbenjenek, hogy hoppá, nem fogunk tudni összeköltözni, mert mindketten ragaszkodunk a saját helyünkhöz.

2016. szept. 12. 10:25
 36/38 anonim ***** válasza:

#35: Azért Budapesten könnyebben találsz valakit, mint mondjuk egy 500 fős faluban :) Budapesten szerintem

könnyebben lehet munkát találni, mint egy kisebb tele-

pülésen, nem? Sőt, esélyes, hogy a bérek is magasabbak.

#all:

Az pedig butaság, hogy nem mozdulna egyik sem a másik

irányában. Volt egy munka, elköltöztem több évre tőlem

250 km-re. És az csak egy munka volt.

2016. szept. 12. 11:41
 37/38 anonim ***** válasza:

Amikor a szüleim megismerkedtek, apám Budapesten dolgozott, anyám Debrecenben tanult, kollégista volt, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egy kis faluban volt az állandó lakóhelye. Nekik nem okozott gondot az utazás, mert kedvezményük volt, de ha ez nem lett volna, azért nem voltak jómódúak egyik oldalon sem, szóval maga az utazás a kedvezmény miatt volt megoldott.

Anyám még diák volt, ő volt, nem volt még kitaposott élete, munkája, lakása, apámnak már ott volt a munkahelye, bár lakása neki sem volt, de a munka miatt mégis ő volt a kevésbé rugalmasabb. Miután összeházasodtak, még egy évig külön éltek, mert anyám nappalin fejezte be a tanulmányait. Utána kaptak egy szolgálati lakást apám révén, így diploma után anyám költözött másik településre, és munkát már ott talált.

Nekik ez így működött. De most gondolj arra, hogy ha mindkét félnek van egy kialakított élete, lakás, munka, azt nem szívesen adja fel egyik fél sem, az ingázás egymáshoz meg kedvezmény nélkül költséges, hosszú távon viszont úgy kapcsolat a kapcsolat, ha összeköltözünk, ott meg megint felmerül a probléma, hogy akkor most mit áldozzanak be érte, tudnak-e ingázni, hol van jobban munka mindkét félnek, egyáltalán feladható-e bármelyikük addigi, jól kialakított élete. Én megértem nőként, ha egy felnőtt férfi inkább a saját környezetében keres társat, ha kevésbé mobilis, és ha a saját környezetében is van lehetősége (természetesen mindezt boríthatja, ha a saját környezetében nincs lehetőség, akkor érdemes tágítani a kört). Az ember egy idő után egyre rugalmatlanabbul áll a változásokhoz. Diákként én is sokkal rugalmasabb lettem volna, mint most 30 fölött.

2016. szept. 12. 12:12
 38/38 anonim ***** válasza:

36-os, mivel a kérdésben "város" szerepelt, gondolom, nem Egyházasdengeleg szintű településhez ragaszkodik a pasas,. hogy csak ott. Egy városban meg azért megvan rá az esélye, hogy vki talál magának párt, gondolom, ezért is ragaszkodik hozzá a társkeresőn.

Meg most lehet mondani, hogy há' de én elköltöznék innen... de honnan tudja bárki is, hogy akivel összeakad társkeresőn, az ugyanúgy gondolja-e? Akinek már van kialakított egzisztenciája, az nem fog elköltözni (most mondok egy sarkított példát... ugye pár nyugati településen jóval többet fizetnek egy-egy hipermarketben a főpénztárosnak, mint mondjuk Bp.-n vagy máshol az országban. Ha az adott főpénztárost megkörnyékezi vki, hát nyilván nem fog elköltözni, mert valószínű, hogy amilyen munkát ő találna a képességeivel, hát az sokkal kevesebbet fizetne. Ugyanúgy, egy felsővezető vagy akár nyelvekkel foglalkozó ügyfélszolgálatos sem menne el cserébe a nyugati kistelepülésre, városba, mert az ottani hasonló munkák már fix, hogy egytől egyig elkeltek).

2016. szept. 12. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!