Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért elvárás számoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért elvárás számotokra az ismerkedés legelején, hogy egy városban lakjatok a lánnyal? Egy hűséges, odaadó, gondoskodó, kedves és rátok felnéző nő nem éri meg a kb.50-60km távolságot?

Figyelt kérdés

Inkább megelégszetek a saját szempontjaitok szerinti (!) középkategóriás, számotokra nem szimpatikus nőkkel vagy az évekig tartó magánnyal? Tegyük egy kicsit félre azt a szöveget, hogy "nekem nem jön be a távkapcsolat".

Köszönöm a komoly válaszokat. 28N

2016. szept. 11. 09:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%

#7 rám pl egyik sem igaz azok közül amiket leírtál, de akkor sem dobok ki az ablakon havi több tízezret ha nem vagyok benne biztos, hogy érdemes.

Van jó állásom, nem panaszkodom a fizetésemet illetően, nincs hitelem, nem szóróm el a pénzem, tudatosan gazdálkodom és van befektetésem is, de mégsem tartom jó ötletnek, ha egy kapcsolat eleve úgy indul, hogy kvázi "indokolatlanul" nem elhanyagolható mértékű plusz költségek merülnek fel már csupán a találkozás kapcsán is.

Sokkal szívesebben költeném mondjuk egy wellness hétvégére ezt az összeget, amiben mindketten élvezhetjük a pihenést és szórakozást.

De még ezer más célt is tudnék mondani ami mondjuk kevésbé "luxus" jellegű, de hasznosabb mint csak egy utazás hogy láthassuk egymást soktízezerért.

Még mindig #1 voltam.

2016. szept. 11. 10:03
 12/38 anonim ***** válasza:
Agent WD-40 - Van, aki a legtudatosabb pénzügyi tervezés mellett sem tudja kiszorítani rendszeresen az útiköltséget. Ismertem egy nőt, távkapcsolatban él a párjával, de úgy, hogy a pasi külföldi, és ott is él és dolgozik a hazájában, több ország választja el őket, szóval még azt sem lehet mondani, hogy szomszéd. A nő itthon él a két rokkant szülőjével, akik közül az anyja teljesen le van százalékolva, egyáltalán nem dolgozhat, az apja pedig részlegesen, és legfeljebb 6 órában dolgozhat. A gyerekük, ez a nő a főkereső gyakorlatilag, így éldegélnek 3-an. A párjának jól megy, és nekik bejött ez a kapcsolat hosszú távon, így ha találkoznak, a pasi fizet a nőnek mindent, másképp nem menne, mert a nő részéről minden családi bevétel kell ahhoz, hogy a szüleivel meg tudjanak élni.
2016. szept. 11. 10:06
 13/38 anonim ***** válasza:
67%

Ki mondott olyat, hogy leadok az igényeimből? :DDD

Nem kell távkapcsolat se, meg olyan lány se, akihez le kell adnom az igényekből.

2016. szept. 11. 10:10
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Ott hibás a gondolatmeneted, hogy szerinted velem egy városban csak a saját szempontjaim szerint középkategóriás, számomra nem szimpatikus nők élnek. Honnan veszed ezt a butaságot?
2016. szept. 11. 10:11
 15/38 A kérdező kommentje:
Férfiak, ha oda vagytok egy városotokban lévő nőért, akkor megeshet, hogy majdnem ugyanannyi a költség rá. Hangsúlyozom, hogy megeshet, főleg, ha Bp-n vagytok, ahol az sem biztos, hogy a kerületben, ahol laktok könnyen találtok saját ízléseteknek megfelelő párt, s pl. a 14.ker.-ből utazni többször pl. a 22.-ker.-be (ott is rengeteg fiatal lakik) azért több km és több óra még BKV-val is, főleg napközben.
2016. szept. 11. 10:11
 16/38 anonim ***** válasza:

STOP:

Nem azt mondtam, hogy ez legyen folyamatos, itt az ismer-

kedés elejéről van szó. Az pedig nem évekig tart.

Országon belül 20e ft-ból kocsival/busszal/vonattal kb bárhova eljutsz oda-vissza, és még egy kávéra, üdítőre,

vagy akár egy ebédre is beülhettek valahova.

Nem írtam sehol, hogy ez hónapokig tartson :)

2016. szept. 11. 10:12
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,gondolom "sertettseged" szemelyes tapasztalatbol fakad.En is szemelyes tapasztalatbol (1500km volt a tav) irom,ha az illetonek van eleg penze es elorebb tartja a veled eltoltott idot mint amennyit es amennyiert utaznia kell,bele fog menni,HA belathato idon belul ossze fogtok butorozni.

A semmiert nem utazgat vki,lasd elottem szolok.

Akinek pedig nem ersz ennyit (es most nem lefitymalni akarom azokat akik nem tehetik meg,vagy nem akarnak utazgatni es bealdozni hetvegeket) azzal egyszeruen nem egymast keresitek,ezen tul kell lepni.

2016. szept. 11. 10:20
 18/38 A kérdező kommentje:
Nincs sértettség, csak téma és beszélgetés, nem kell mutogatni.
2016. szept. 11. 10:27
 19/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, kitalálom, ezzel az indokkal elutasított egy pasi, akivel nem egy településen éltek. :-)

Nem érdemes foglalkozni vele, vannak más pasik is, vele nem működött volna, akármennyire tetszik most.

Csak megsúgom, Budapesten van kedvezményes éves bérlet, amivel a városon belül korlátlanul lehet utazni, csak egyszer kell kifizetni, és aki sokat utazik (még ha csak munkába vagy iskolába járás miatt is), annak megéri. [link]

2016. szept. 11. 10:27
 20/38 anonim ***** válasza:
A szüleim anno simán megtehették, hogy fél országnyi távolságból utazgassanak egymáshoz. Apám a vasútnál dolgozott, ingyen utazott a vonaton, anyámnak meg az apja dolgozott a vasútnál, így ő is ingyen utazott a vonaton. Nekem csak addig volt ilyen kedvezményem, amíg diák voltam, most már nincs.
2016. szept. 11. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!