Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért elvárás számotokra az ismerkedés legelején, hogy egy városban lakjatok a lánnyal? Egy hűséges, odaadó, gondoskodó, kedves és rátok felnéző nő nem éri meg a kb.50-60km távolságot?
Inkább megelégszetek a saját szempontjaitok szerinti (!) középkategóriás, számotokra nem szimpatikus nőkkel vagy az évekig tartó magánnyal? Tegyük egy kicsit félre azt a szöveget, hogy "nekem nem jön be a távkapcsolat".
Köszönöm a komoly válaszokat. 28N
Alapvetően 3 tényező miatt mondom azt, hogy igenis, fontos a közös lakhely.
1: bármikor összefuthatunk,
2: az utazás nem olcsó, emellett időigényes,
3: mindig van valaki az adott nőhöz közelebb, aki tegye a szépet, így inkább azt mondom, hogy kerüljük el a távkapcsolatokat.
Szerintem itt nem csak a lustaságról meg a pénzhiányról van szó.
Én például olyan vagyok (és párom is), hogy egyszerűen nem tudom elviselni a távkapcsolatot. Volt benne részem - és nem is nagy távra kell gondolni, 30 km körül -, és engem egyszerűen kiborított az, hogy minden randi szervezést igényel, és nincs itt, ha szükségem van rá, és egyszerűen, nincsenek meg azok a dolgok, amik nekem természetesek egy párkapcsolatban. És ez nem lustaság kérdése, nagyon lelkesen szerveztünk minden találkozót, de egyszerűen nem működött.
A jelenlegi párom a fenti példánál ugyan messzebb lakott, de mivel tudtuk, hogy nem működne a dolog, ezért vonzalom ide vagy oda, hagytuk az egészet a csudába. (Nekünk mondjuk utána szerencsénk volt, munka miatt felköltözött a fővárosba, de ha ez nem lett volna, akkor bizony soha nem lesz belőle kapcsolat. Hiába tudom, hogy ő számomra a "nagy Ő".)
Tudom, a kérdésben kifejezetten kérted, de nem lehet félretenni ezt az érvet, miszerint nem jön be a távkapcsolat. Ez van. Sajnos nem mindenkinek működik, még akkor sem, ha szeretné.
Mivel te nem így látod a dolgot, így érthető, hogy nem esik jól, ha emiatt elutasítanak. De ha valakinek volt ilyennel rossz tapasztalata, akkor könnyedén lesz totálisan elutasító, nem számít, mennyire hűséges és kedves és gondoskodó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!