Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiaknak pár kiló plusz is kizáró ok a nővel szemben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már fiatal,49/N vagyok.De mindenki szerint fiatalos,mind kívül mind belül.A napokban bele néztem egy társkeresőbe és hát nagyon elcsodálkoztam.Szinte az összes férfinél pár kiló plusz már kizáró ok.És olyan férfiaknál is akik szerintem rondák illetve maguk is jó pár kiló felesleggel rendelkeznek.

A férfiak véleménye is érdekelne miképp lehetséges ez.

2016. szept. 7. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyeseknél kizáró ok, de nem mindenkinél. Az tény, hogy egészségesebben néz ki, aki vékony.

Pl. én kifejezetten kövér csaj vagyok, de társkeresőn is találtam már párt és élőben is.

Egy vékony nő se fog mindenkinek tetszeni, és nem is kell.

Szerintem nem a súlyoddal lesz gond. :(

2016. szept. 7. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
egy fokkal jobb mint a férfiaknak a helyzete, a nőknél ugyanis örülök, ha ilyet kiír, legalább érzem, h nem csak szórakozni ment fel, hanem mondjuk van esély vele beszélgetni. A nők ugyanis SEMMIT nem írnak az adatlapra, 0,01% talán igen. :)
2016. szept. 7. 19:57
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
51%
Mert mindenhol a sovány idomtalan csirkéket látják.
2016. szept. 7. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiknál, legalábbis előny ,ha van plusz néhány kiló, mint hogy minusz legyen a normálból és sovány. Én szeretem az egészségesen kinő nőket, szerintem nem hátrány néhány kiló, persze ez függ a hölgy magasságától.

Megkérdezhetem, hogy mi ennek a társkeresőnek a neve?

2016. szept. 7. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:
168 centimhez 90 kiló vagyok, mégis volt mindig párom olyan, amilyet szerettem volna
2016. szept. 7. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:
A nőknél a "pár kiló plusz" annyit jelent, hogy nehezebbek 170 centi magassággal, mint én voltam, amikor kövér voltam 180-as férfiként. Amikor átlagost írnak, az közepesen kövér, vagy tényleg átlagos. Gondolom ezért zárják ki sokan a "pár kiló pluszt".
2016. szept. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!