Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknak pár kiló plusz is kizáró ok a nővel szemben?
Nem vagyok már fiatal,49/N vagyok.De mindenki szerint fiatalos,mind kívül mind belül.A napokban bele néztem egy társkeresőbe és hát nagyon elcsodálkoztam.Szinte az összes férfinél pár kiló plusz már kizáró ok.És olyan férfiaknál is akik szerintem rondák illetve maguk is jó pár kiló felesleggel rendelkeznek.
A férfiak véleménye is érdekelne miképp lehetséges ez.
Egyeseknél kizáró ok, de nem mindenkinél. Az tény, hogy egészségesebben néz ki, aki vékony.
Pl. én kifejezetten kövér csaj vagyok, de társkeresőn is találtam már párt és élőben is.
Egy vékony nő se fog mindenkinek tetszeni, és nem is kell.
Szerintem nem a súlyoddal lesz gond. :(
Szerintem a férfiknál, legalábbis előny ,ha van plusz néhány kiló, mint hogy minusz legyen a normálból és sovány. Én szeretem az egészségesen kinő nőket, szerintem nem hátrány néhány kiló, persze ez függ a hölgy magasságától.
Megkérdezhetem, hogy mi ennek a társkeresőnek a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!