Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknak pár kiló plusz is
kizáró ok a nővel szemben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal,49/N vagyok.De mindenki szerint fiatalos,mind kívül mind belül.A napokban bele néztem egy társkeresőbe és hát nagyon elcsodálkoztam.Szinte az összes férfinél pár kiló plusz már kizáró ok.És olyan férfiaknál is akik szerintem rondák illetve maguk is jó pár kiló felesleggel rendelkeznek.
A férfiak véleménye is érdekelne miképp lehetséges ez.
Ha majd gyereket vàllalok, szeretném ha minél kevesebb hátrány érné az èletben, ezért keresem a jó géneket. Ha balaki kevésbé hízékony, az előny. Ennek ellenére mondjuk nem szűrök a társkeresőn súly szerint, hiszen tudom mit takar a testzsírszázalék. De nem vagyok fitnessmániás sem, így nem elvárt nőknél a szálkás izomzat. Kb ennyi amit a tömegről el tudok mondani.
2016. szept. 7. 19:04
2/16 anonim válasza:
Ne általánosíts kedves kérdező. Köszi!
2016. szept. 7. 19:07
3/16 anonim válasza:
Embere válogatja. Rengeteg pasinak megfelel a pár kiló plusz, sokan vannak akik kifejezetten az ilyenért rajonganak. Én viszont egyszerűen képtelen vagyok egy hájas testhez hozzáérni. Rajtam sincs plusz, és mindig is vékony/sportos testű barátnőim voltak... Próbálkoztam ducibbal, "néhány kiló plusszal", nekem nem ment a dolog. Nem tudom miért, de ez van...
2016. szept. 7. 19:09
4/16 anonim válasza:
Azért, mert miközben a nőknek rengeteg igényük és elvárásuk van: legyen a férfi határozott, vicces, keressen sok pénzt, legyen gazdag, legyen erős, legyen okos, legyen érzéki, romantikus, értsen mindenhez, meg tudjon szerelni mindent, meg tudjon oldani mindent, vigasztaljon, vigyen el mindenhova...stb... eközben a férfiaknak a nők felé sokkal kevesebb elvárásuk van, a nők sokkal kevesebb tulajdonságot tudnak felmutatni, amivel kitűnnének, de azt a kevés tulajdonságot (melyek között ott van az is, hogy legyen szép), azt jól kell csinálni, mert ezekre összpontosul a férfiak figyelme.
2016. szept. 7. 19:12
5/16 anonim válasza:
Áltlalánosító kérdés...
...re általálonító/tahó válasz járna? Mondjuk, hogy a nőknél is így van, vagy hogy öreg vagy már, hogy itt rinyálj?
De nem, nem...
Embere válogatja ezt amúgy. Van akinél kizáró ok van akiknél simán csak "eh, nem számít". Van akinek tetszik is(!). Akárcsak a nőknél. Van amelyik hányik a kövérebb fickótól van akinél "eh, kit érdekel" és van akinek tetszik(!)
2016. szept. 7. 19:16
6/16 anonim válasza:
Ezer eve nem voltam parkereson, mennyi az a plusz kilo? Mert en spec 55 kilo vagyok es 52 szoktam lenni, nem gondolom h kiszurjak a differenciat:-)
2016. szept. 7. 19:17
7/16 anonim válasza:
2kg az a plusz, vagy mennyi? miből jött ez le, h pár kiló plusz hátrány ott, ki van írva az adatlapjukra, vagy mi fene?
2016. szept. 7. 19:30
8/16 anonim válasza:
Miért van az hogy a nőknek pár centi minusz is kizáró ok....
2016. szept. 7. 19:43
9/16 anonim válasza:
az én ismeretségi körömben a legtöbb pasi a telt nőket szereti, 160 centihez 60-70 kilóval
és ezek a pasik nem csúnyák, sőt...
általános véleményt nem vonnék le, mert felesleges
2016. szept. 7. 19:43
10/16 A kérdező kommentje:
7-nek: igen ki van írva az adatlapjukra hogy pár kiló plusz nem elfogadható.Én konkrétan 5 kilóval vagyok több mint kellene,mégis emiatt nem írok olyannak aki egyébként szimpatikus.Ha a férfiaknak ilyen a hozzáállása akkor csak a manöken alkatú hölgyeknek van esélyük.
Fiatalon még meg is értem,de 50 feletti férfiaknál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!