Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfit szembesítettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit szembesítettem azzal, hogy hogyan tudott ennyit hazudni, az miért szívódott fel és hallgat, mint a sír?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 17:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jah. :) Elolvastam, Hát nekem nem ilyen dolgokban hazudott, de minden másban egyébként.Ez a pasi szerintem nagyon gyökér, én ilyennel nem is járnék... ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát, mert ő férfi és azt hiszi neki mindent szabad. Érdekes.
2016. aug. 26. 19:02
 12/18 Noren1989 ***** válasza:
Bocsmár, csak elsőre azt hittem, hogy ennyi egybevágó info...Képzeld el, hogy a te pasid is ilyen...
2016. aug. 26. 19:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem képzelem :) Vagyis ez is hü..lye csak másképp. Dehát miért hívod a pasijának, mint olvastam, nem jártak és ez a lány szerencséje. Én egy pasit agyonvernék egy hamutállal... :D Az sem érdekelne, ha hoznák utána nekem a bablevest a böribe :D
2016. aug. 26. 19:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Vagyis a másik linken szereplőt. Az enyém a lakhatásában hazudott, meg hogy hol él, mi a munkája.
2016. aug. 26. 19:32
 15/18 Helyes válasz ***** válasza:
Szégyen az oka.
2016. aug. 28. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Saját bűnével senki sem szeret szembesülni.
2016. aug. 29. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:

A ma emberének 99%-a tele van különféle félelmekkel. Nem tehetnek róla, de a lehető legkülönfélébb félelmek vannak bennük tudat alatt. Nemtől és kortól függetlenül. Csak példa gyanánt, hogy szemléltessem: anno több éve a párom csak akkor jött elő azzal, hogy baj van a kapcsolatunkkal, amikor már "nagyon égett a ház". Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért nem kezdeményezett párbeszédet jóval korábban (hisz velem lehet, ismert annyira, hogy kész vagyok szembesülni, változtatni stb), akkor az volt a válasza: "nem akartalak megbántani". Persze, megbántani egy javító célzatú beszélgetéssel nem akart, de szakítani azt lehet. Pszichológiai szempontból ez egy félelem volt benne. Félelem a konfrontációtól. Vagy pl a legjobb(nak hitt) fiúbarátom két év napo kapcsolat után lekoccol, majd 9 hónappal később, sokszori kérdésemre böffent ki csak valamit, hogy mi baja velem, de előtte hónapokig csak lapít, sunnyog.

Ezeket az adott esetben rejtett félelmeket sokszor a viselője sem azonosítja, csak ösztönszerűen élik az életüket és inkább pl beáldoznak egy kapcsolatot (párkapcs v barátság), minthogy a megfelelő időben, megfelelő lépésekkel inkább fel- vagy megoldanák a konfliktust.

Ez olyan egy kicsit, hogy füstszagot érzel a házadban, de behúz a félelemrelé, hogy tűz is lehet. A félelem, irtózás következtében nem jársz utána. Aztán amikor átég a szobaajtó és öles lángok csapkodnak, akkor kénytelen vagy szembesülni a tűzzel, de addigra elharapódzott.

A kérdező pasija is egy ilyen félelemgombóc. Jelenleg ezen a szinten áll érzelmi intelligencia terén. Nem is tudatos bűne neki, hanem a jelen kondíciók alapján erre képes pillanatnyilag, erre futja neki. Sajnos nehéz ilyenkor elvonatkoztatni a személyes érintettség miatt, de tipikusan a félelmei miatt történt ami történt.

2016. aug. 31. 07:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szégyelli magát. És igen, vannak olyan emberek, akik úgy tekintenek lezártnak egy ügyet, ha úgy tesznek mintha meg se történt volna. És igen, még csak bocsánatot se kérnek az ilyenek. (nem csak férfiak között akad ilyen)
2016. aug. 31. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!