Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú, miért szívódott csak úgy fel?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalon bejelölt egy fiú, de mivel nem ismertem személyesen nem jelöltem neki vissza, ekkore elkezdett levelekkel bombázni, hogy mi már találkoztunk ám (rendezvényen) és nagyon bejövök neki, szívesen megismerne jobban. Visszaigazoltam, beszélgettünk 4-5 napig. Folyton írt, valamikor én kerestem először reggel, valamikor ő, folyamatosan megerősített abban, hogy mennyire bejövök neki... Aztán 4 napja teljesen eltűnt, vagyis ugyanúgy aktív stb, de nekem nem ír. Rákérdeztem mi az oka, annyit mondott, hogy jajj semmi baj velem, csak nagyon elfoglalt (mese...). Vajon miért csinálja ezt, mikor az elején nagyon-nagyon nyomult? Barátnője jelenleg nincs, ezt biztosan tudom (sok a közös ismerős).2016. febr. 27. 17:13
1/8 anonim válasza:
1, 4-5 napig nem adtad neki a jelet, így látta nincs esélye. És nem akar érted küzdeni, azt hitte lehet hogy könnyű préda leszel.
2, Van már más lány aki most tetszik neki.
3, Valamit megtudott rólad ami miatt lehet nem szeretne beszélgetni veled.
2/8 anonim válasza:
A. Mégsem jössz be már neki.
B. Azt várja, hogy te is aktivizáld magad, és keresd őt.
3/8 A kérdező kommentje:
Én kerestem őt, pont ezért, hogy miért tűnt el...
2016. febr. 27. 17:24
4/8 anonim válasza:
Sosem ertette ezt a hulyeseget, hogy miert csak a fiu irjon...
6/8 A kérdező kommentje:
Kétszer írtam le, hogy én is kerestem.
2016. febr. 27. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!