Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívódott fel? Nagyon fáj!
Volt egy barátom. Egy hónapig jártunk, aztán megcsaltam, és el is mondtam neki. Én szakítottam vele, mert úgy éreztem, nem érdemlem meg őt. Ő nem akart szakítani. Most szombaton, 13-án ugyanabban a buliban voltunk. Én elég részeg voltam. Valami másik sráccal smároltam. Utánna az lekopott, és odahívtam magamhoz az exem, mert köszönni akartam neki. De mikor odajött, nem bírtam ki. Megkérdeztem, megcsókolhatom e. Igennel felelt. :) Egész éjszaka együtt voltunk. Ő vigyázott rám, mert már részeg voltam. Majdnem le is feküdtünk egymással, de női bajom volt, ezért mégse. A buli óta viszont elkezdett kerülni. Azóta nem is beszéltünk, pedig eddig folyamatosan keresett. Azóta viszont semmi. :( Igaz, hogy nem jártunk, de a discoban kimondta, hogy:Szeretlek!
Hova tűnt? És miért? Mit tegyek? Szeretem. :(
L/15
Féltékeny.
Nem akarja újra átélni, hogy megcsald, pláne miután mielött "ő vigyázott rád" még egy sráccal smároltál.
Talán ő is részeg volt.
Szerintem ő is részeg volt,de benne volt a buliban és másnap rájött, hogy mennyire szánalmas volt, amit csináltál aznap éjszaka...
15 évesen csak gratulálni tudok, szuper!Ezért nem jár az ember szívesen már sehova, mert tele van minden hely 14-15 éves részeg, ájult és a saját hányásában fetrengő,esetleg magatehetetlen fiatalokkal, SZÁNALMAS ez a korosztály! Nem azt mondom, hogy ne igyál, ha nem esik jól, csak ne csinálj marhaságot, és csak annyit igyál, amíg ura vagy a testednek!Ne versenyezzetek hogy ki bír többet, szerintem inkább azt kéne csinálni, ha már mindenképpen csinálni akarjátok, hogy szép lassan haladni fölfelé, megszokni az alkoholt, mert azt ne mondja nekem senki, hogy hányni milyen jó érzés.
Meg lehet kövezni, akár Kedves Válaszoló neked is, hogy mit képzelek és, de hidd el pár év múlva te is ugyan ezt fogod írni egy hasonló kérdésre, és gondolj bele, hogy amikor majd a te gyereked fogja tizenévesen ezt csinálni, mit fogsz érezni??
És IGEN!Meg lehet kövezni Kedves Szülők nektek is, hogy olyanokat mondok egy fiatal lánynak, aki még alkoholt sem fogyaszthatna legálisan, hogy fokozatosan igyon egyre többet.De gondoljatok csak bele, milyen érzés, amikor éjjel 2-kor a rendőrség csönget fel hozzátok, mert kicsi csemetétek megivott egymaga egy üveg vodkát, és most eszméletlenül fekszik a detoxikálóban!Esetleg megerőszakolva, és nem emlékszik semmire..
A tiltás semmit sem ér,hisz mindenki tudja, hogy a tiltott gyümölcs édesebb.. meg kell tanítani őket a kulturált alkoholfogyasztásra!!
Nincs még gyerekem, de látom magam körül a fiatalokat!
22l
miutan megcsaltad, kidobtad mint a macskat szarni, elotte smarolsz mas pasikkal es utana meg vigyaz is rad mikozben seggreszeg vagy... ennel tobbet mit varsz??? en meg ennyit se csinaltam vna. kiabrandult beloled. es neked nem is kell ez a pasi, akkor miert faj h vegre rajott h milyen vagy igazabol es tultette magat rajtad? csak arra kell h csicskaztasd es legyen aki szeretgessen mikor epp ugy van kedved es nincs jobb? ez nem igy mukodik.
megvan rolad a velemenyem, de ettolv fuggetlenul kicsit visszafoghatnad magad az ivassal es a pasikkal. nem azt mondom h ne pasizz es ne jarj bulizni de ez mar tulzas. par ev mulva senki nem fog komolyan venni, majd meglatod.
mert egy rib@nc vagy. Már nem azért, de 15 évesen megcsalsz valakit? Az is durva, hogy egyáltalán kef.élsz, nem ám az, hogy még meg is csalod
a helyedben szégyellném magam rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!