Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívódott fel? Nagyon fáj!
Volt egy barátom. Egy hónapig jártunk, aztán megcsaltam, és el is mondtam neki. Én szakítottam vele, mert úgy éreztem, nem érdemlem meg őt. Ő nem akart szakítani. Most szombaton, 13-án ugyanabban a buliban voltunk. Én elég részeg voltam. Valami másik sráccal smároltam. Utánna az lekopott, és odahívtam magamhoz az exem, mert köszönni akartam neki. De mikor odajött, nem bírtam ki. Megkérdeztem, megcsókolhatom e. Igennel felelt. :) Egész éjszaka együtt voltunk. Ő vigyázott rám, mert már részeg voltam. Majdnem le is feküdtünk egymással, de női bajom volt, ezért mégse. A buli óta viszont elkezdett kerülni. Azóta nem is beszéltünk, pedig eddig folyamatosan keresett. Azóta viszont semmi. :( Igaz, hogy nem jártunk, de a discoban kimondta, hogy:Szeretlek!
Hova tűnt? És miért? Mit tegyek? Szeretem. :(
L/15
Na vagyok, felhoztam a pincéből a kombinált fogót.
Gyre csak ide te kis rohadt ribanc, lefogom a fejedet és kitépem vele a nyelved!
utolsó!ezzel biztos sokat segítettél neki :)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!