Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szívódott fel? Nagyon fáj!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szívódott fel? Nagyon fáj!

Figyelt kérdés

Volt egy barátom. Egy hónapig jártunk, aztán megcsaltam, és el is mondtam neki. Én szakítottam vele, mert úgy éreztem, nem érdemlem meg őt. Ő nem akart szakítani. Most szombaton, 13-án ugyanabban a buliban voltunk. Én elég részeg voltam. Valami másik sráccal smároltam. Utánna az lekopott, és odahívtam magamhoz az exem, mert köszönni akartam neki. De mikor odajött, nem bírtam ki. Megkérdeztem, megcsókolhatom e. Igennel felelt. :) Egész éjszaka együtt voltunk. Ő vigyázott rám, mert már részeg voltam. Majdnem le is feküdtünk egymással, de női bajom volt, ezért mégse. A buli óta viszont elkezdett kerülni. Azóta nem is beszéltünk, pedig eddig folyamatosan keresett. Azóta viszont semmi. :( Igaz, hogy nem jártunk, de a discoban kimondta, hogy:Szeretlek!

Hova tűnt? És miért? Mit tegyek? Szeretem. :(

L/15

2009. jún. 19. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nos az ember követ el hibákat, de én úgy gondolom ez gyerekszerelem, a srác pedig még fiatal és ilyen korban nem igazán szerelmesek...figyelj az ivással, és ezt rossz szándék nélkül mondom, mert nagyobb csalódást okoztál vele szerintem a párodnak, mint amikor megcsaltad és bevallottad...látott, hogy egy másik sráccal smárolsz aztán bevallod, hogy szereted, mindezt hulla részegen.. szerintem nem is fog már keresni, talán talált idősebb barátokat, akik elmondták neki, hogy olyan lánnyal ne kezdjen, aki bár szép és csinos és menő a discozással, de hosszú távon gondolj bele...én tényleg nem bántani akarlak, még nem késő megváltozni. A srácot meg hagyd, reménytelen.
2009. jún. 19. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Na vagyok, felhoztam a pincéből a kombinált fogót.

Gyre csak ide te kis rohadt ribanc, lefogom a fejedet és kitépem vele a nyelved!

2009. jún. 19. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:

utolsó!ezzel biztos sokat segítettél neki :)

22l

2009. jún. 19. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
(előző)de jót röhögtem XDXD
2009. jún. 19. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:
uhhh ez nagyon vad..:D én a helyedben kisem mertem volna irni ezt...én 13 éves vagyok lány ,szoktam inni de csak mértékkel és ha olyan társaságba vagyok...meg egyáltalán ez az egész szitu....nemtudom hogy hogyan gondoltad ezt :D lehet lepontozni,de én csak a véleményemet irtam le..
2009. jún. 21. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!