Szülés után, a gát varrás, mivel a cérna nem szivodott fel begyulladt mint egy kelés. Nem tudom, hogy mit lehet csinálni, rögtön szülés után se fájt igy! Hasonlo helyzetbe voltatok?
Én is igy jártam :(( Nekem a 4.héten a férjem szedte ki mert azt mondtam hogy én ezt így nem bírom tovább :( Volt egy varrat aminek ki kellett volna esnie de nem esett ki mégse!!
Nem azt mondom hogy így csináld, mint én, menj dokihoz hogy mielőbb kiszedje magától nem lesz jobb, csak rosszabb sajna :((
Én a magam részéről látni se bírtam szülés után egy orvost, kórházat egyebet se (ezért kértem meg a férjem), a 6 hetes kontrollra is csak 11 hetesen mentem..
Szia! Nekem 3 héttel a szülés után gyulladt be, mert a felszívódó nem szívódott fel. Nagyon fájt ülni sem tudtam. Irány a doki! Kiszedte, jegelnem kellett a duzzanatot, és Betadinnal kenni a varrat helyét. Az egészből kívülről csak annyi látszódott, hogy kilóg egy "cérna", és ha ki akartam húzni egyáltalán nem jött. Belülről voltam varrva, így ha akartam sem tudtam volna magamnak otthon kiszedni.
Remélem gyorsan rendbe jössz! Nekem utána még pár hétig érzékeny volt, de ennyi!
4 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!