Hogyan zajlik a szülés utáni vizsgálat, meg a varrás, és stb?
A vizsgálat nem volt borzalmas,mondjuk nem is kellemes.A varrás nekem is nagyon fájt,de van olyan ismerősöm,aki érzéstelenítőt sem kapott,és így sem fájt neki.Baromira irigylem,mert nekem 2 ampulla sem segített.A doki le is cseszett,h egy hang nélkül villámgyorsan megszültem a gyermekem,a varrásnál meg nem bírok nyugodtan megmaradni.Felajánlottam neki,h cseréljünk,azt meglátom mennyire lesz vicces kedvében.Mondjuk én éppen azzal voltam elfoglalva,h fáradt vagyok,és hogy mikor hozzák már vissza a lányomat.
Szóval nem olyan szörnyű,mint ah elmondják,de ez kicsit olyan,mint a szülés alatti fájdalom.Van,aki el sem tudná képzelni EDA nélkül,van akinek meg egyáltalán nem kell semmi,és élvezi.
Micsoda? Kitörlik a méhet???? Én 2* szültem, de nekem egyszer sem csináltak ilyesmit. Én mintha azt hallottam volna, hogy azt csak akkor csinálják, ha a méhlepény nem jött ki egészben, vagy ilyesmi.
Amúgy a szülés utáni dolgok is abszolút kibírhatók. A gát összevarrásánál kapsz szurit, így semmit nem fogsz érezni, nem kell félned. Én mindkét alkalommal vigyorogva beszélgettem közben a férjemmel, pedig az első baba után hatalmas vágásom volt, mert farfekvéses volt.
Nekem nem volt semmiféle rémtörténet.
Megszültem a kislányt, aztán jött a méhlepény, aztán miközben varrtak, ellenőriztek, már újra ott volt a férjem és a babám, így velük foglalkoztam, a dokival meg hogy mit csinál, nem is törődtem. Mondjuk remegett a lábam, mert elfáradtak az izmaim rendesen a szülés miatt. De semmi extra nem történt.
Fogdostam a babámat, örültünk a férjemmel, az se érdekelt volna, ha közben kibeleznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!