Szülés utáni vizsgálat mennyire kellemetlen friss sebbel?
A kórházban, ahol szülni fogok az a szokás, hogy hazaengedés előtt megvizsgálnak. Nem mindenhol van így, de itt igen.
Az lenne a kérdésem, hogy friss - ugye 3-4 napos - gátsebbel, varratokkal, ez mennnyire kellemetlen érzés? Aki már átesett ilyenen: Nagyon fáj?
A varratokat is akkor veszik ki gondolom.
megnyomkodják a pocakot hogy megnézzék mennyire zsugorodott vissza a méh.
nem kellemetlen mert finoman vizsgálnak.A varratszedés is kicsit csipő szúró feszitő érzés nem fáj.
Köszi a válaszokat. Az az igazság, hogy én kettőt már szültem különböző kórházban, egyik alkalommal se vizsgáltak meg, csak varratszedés volt. A 6 hetes kontrollra pedig már gyógyult annyit, hogy nem fájt.
Most van egy gátsebem, mert műtöttek, és kontrollra kell mennem 2 héttel a műtét után, az orvos pedig azt mondta, hogy a kórházból is úgy engednek ki, hogy megvizsgálnak, majd óvatos lesz... Én azért parázok... De muszáj vizsgálni a méhszájat, ezzel tisztában vagyok 25 hetes terhesen.
Szóval akkor összeszorítom a fogaimat, és nem vészes, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!