Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki akinek találtak...

Van valaki akinek találtak cisztát a baba agyában? Mennyi idő alatt szívodott fel? Hány hetesen?

Figyelt kérdés
Arra is kiváncsi vagyok hogy mit mondott az orvos nektek, ugyanis engem jól meg íjesztett az ultrahangos orvos, aztán megnyugtatott a nőgyógyászom hogy nincs okom aggodni mert felszívodik. Az AFP tökéletes lett.
2011. ápr. 16. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem minden baba agyában alakulnak ki ciszták, de pár napon belül el is tűnnek. Annak idején 18 hetesen voltam 4d-n, akkor 3-at mutattak, ami 2 hét múlva már nem is látszott a kötelező uh-n. Szóval nyugi!
2011. ápr. 16. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok babának lesz ciszta a fejében, veséjében. Ez sokszor nem is az agyában van, hanem az agyburok és a koponya között. Gond nélkül felszívódik.

Az én babámnak születéskor alakult ki ciszta, a gyerekorvos mondta, hogy a legtöbb babának lesz, de soha semmi gondot nem okoz.

Az utolsó uh-n még semmi sem volt, négy napra rá megszületett, 1 hétre, amikor jöttünk haza, már volt a buksijában ciszta. 6 hetes kontrollon ellenőrzik, hogy rendben felszívódott-e, de addigra a 99%-nak teljesen rendben lesz a dolog.

2011. ápr. 16. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az én kérdésem volt kb 20 héttel ezelőtt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Hátha segít! Nyugi, normális jelenség. Én már 36 hetes vagyok, a kérdés lezárása óta sincs semmi baj.

2011. ápr. 16. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
18 hetes uh-n találták, három hét múlva már nyoma sem volt. Ne aggódj, fel fog szívodni!!!
2011. ápr. 17. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most már megnyugodtam.
2011. ápr. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!