Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek volt hematómája, menni...

Akinek volt hematómája, menni idő alatt szívódott fel?

Figyelt kérdés

5 hete barnáztam először, aztán hetente 1-3 napot véreztem-barnáztam-pecsételtem. szerdán voltam kontrollon, akkor már csak 2centis volt a haematóma, viszont a doki sok alvadt vért látott a méhszájnál, azt mondta hamarosan ez kint lesz, ne ijedjek meg. most itt tartok, próbálok nem parázni, nagyon remélem, hogy ez a vége!

nektek mennyi ideig tartott? szerintetek reménykedhetek, hogy nem lesz több?

2016. márc. 18. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. heten volt. Nagyon eros verzesem volt, a placenta egyik szele valt le. A verzes elallt, de lett ott egy hematoma. Utana barnaztam meg egy hetig, urult ki a bent maradt ver. 14 hetesen uh-n meg szepen latszott a hematoma, meg akkor is 6*3 cm-nek merte az orvos. 16 hetesen mar kisebb volt, 20 hetesen mar egyaltalan nem latszott. Gondolom felszivodott, mert kb a 13-14. hettol sem barnazas, sem verzes nem volt, tehat ki nem jott.

Teljesen egeszseges, 3,7 kg-os babam szuletett 39 hetesen.

Jah, nekem a pihenesen kivul meg rutascorbint kellett szednem a verzes utan kb egy honapig (erositi az erfalat, hogy ne legyen ujabb verzes).

2016. márc. 18. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg annyi, hogyha a roki a mehszajnal latta az alvadt vert, akkor nagy esellyel az meg ki fog jonni. Valoszinuleg alvadt lesz, barna, lehet h darabos is (nekem ilyen volt, ahogy urult). A piros ver viszont nem jo, az friss, ujabb beverzest jelent, de ebben az esetben az alvadt vertol nem kell megijedni. Biztosan az orvos ezert szolt elore.
2016. márc. 18. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ! lehet félreérthetően írtam, az "itt tartok" alatt azt értem, hogy kijött... :D

csak nem akartam gusztustalan lenni :)

gratulálok a babádhoz! :)

2016. márc. 18. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen friss, piros vér ürült a 12. Héten, ez kB 3 napig, majd több, mint 2 hétig barnázás volt, kontrollon uh-s csaj azt mondta felszivodott, pedig még aznap is barnáztam. Utána szerencsére semmi nem történt.

4 hónapos kisfiú anyukája

2016. márc. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!