Akinek volt hematómája, elmúlt? Mennyi idő alatt? Nem lett vetélés a vége? Meddig kellett feküdni?
nálad szerintem az a baj, hogy nagyon korai a terhesség :(
nagyon szorítok!
engem 18. héten öntött el a vér, még azzal is vetélés gyanúval feküdtem, a méhlepényről vált le egy darab, majd lett a haematoma ami miatt olyan 10 hétig feküdtem mire végre felszívódott.
jaaa, az lemaradt :) épp iskolába készülünk vele ;)
kiírt napon született! :)
kitartás és tényleg nagyon szorítok
5 hetesen kezdtem barnazgatni.
9. heten vettek csak eszre a hematomat, amikor mar rendesen vereztem.
Szigoruan fekudnom kellett, mert a 12. hetig kimoshatja ver a petezsakot. Sok C-vitamint es magneziumot szedtem.
Egy hetig meg pecsetelgettem, aztan felszivodott. A 15. heti uh-n mar nyoma sem volt.
27+4 hkm
Lemaradt: Sokat szamit, hogy hol van a hematoma. Ha a petezsak felett, vagy mellette, akkor rizikosabb.
Ha alatta, akkor semmi vesz, ki tud ugy urulni, hogy nem er a petezsakhoz.
Nekem a 10. héten vették észre. Egyszer véreztem egy kicsit és annyi volt. 3 nap kórház, 2 heti Utrogestan-kúra, három hét fekvés. Aztán visszamentem dolgozni (ülőmunka). Addigra a hematóma jelentéktelenül kicsi lett, a 18. heti ultrahangon már nyomát sem látták. Azóta sem jelentkezett semmi. Nekem a petezsák bal oldalán volt.
Szóval megmaradt, nem lett vetélés belőle, hála a jó égnek. Nemsokára megszületik. :)
9-es vagyok, nekem ismerős javasolta a Rutascorbint, abból is beszedtem egy dobozzal, ez kimaradt.
A kórházban riogattak, hogy az egész terhességet végig kell feküdni majd. A gondozó (nem fogadott) orvosom azt mondta, amikor már csak a töredékére zsugorodott hematómát látta az uh-on, hogy nyugodtan járhatok-kelhetek, ha nem okoz panaszt. Panaszt utána már nem okozott, tényleg. Nem fájt, nem vérzett, úgyhogy csak pár napja, a 36. héten hagytam abba a munkát.
Kitartás!!!! Drukkolok nagyno!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!