Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Randiznátok olyan pasival akinek a Szemfoga mellőli foga hiányzik oldalt? És elől egy foga lukas picit?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 13:31
21/39 anonim válasza:
20-as.
Én is mindig rávettem magam,a kisebb dolgokra én is mindig elmentem. De a mostani mint írtam is, 2 millió forint.. az alatt nem csinálják meg,és egyik zsebemben sincsen ennyi pénz,plusz meg kell gondolni mit csináltatsz magadnak,mert ha elrontanak akár csak egyet is,életed végéig olyan csúnya marad/lesz, és azt nem fogják tudni javítani csak úgy...
25/F
22/39 anonim válasza:
Honnan szedtétek ezt a 2 milliót?
23/39 A kérdező kommentje:
Amúgy kedves kommentelők,remélem annak fényében törtök pálcát más felett,hogy a Ti szátok vetekszik egy Hamutállal.Dohányzás ugye.
2016. aug. 26. 16:59
24/39 anonim válasza:
Igen, én úgy török pálcát, hogy nem dohányzom.
25/39 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivétel,bár az necces.
2016. aug. 26. 17:04
26/39 anonim válasza:
Úgy törünk pálcát a te fejed felett ahogy te törted most a miénk felett. Honnan tudod hogy itt ki cigizik? Vagy ki nem? De igen, IGÉNYTELEN VAGY, ha nincs igényed arra hogy ELŐL legyen fogad. Mert tényleg hátul kihúznak egyet, ok, nem látszik annyira.. De hogy elől??? El sem tudnám képzelni.
27/39 A kérdező kommentje:
Kb:úgy majdnem mindenki.Amúgy nem elől van.jó reggelt.
2016. aug. 26. 17:22
28/39 anonim válasza:
Még ha komplett fogcserét csináltatsz, az is megúszható 2 millió forint alatt ma már.
29/39 anonim válasza:
2 millióból már felső-alsó fogsort csináltatsz aranyból...:D
30/39 Költőnő? válasza:
Ezt a 2 millát én sem értem. Oké, hogy az sztk szar, nekem a fogkőleszedés és a tömések jelenleg 50 körül vannak. Hónapról hónapra spórolom össze rá, amit kell. Mondjuk a fogszabi már egy húzósabb téma lesz, mert az 300ról indul, de ha akkor hülye voltam, amikor még ingyenes lett volna, hát így jártam. Mivel nem cápák vagyunk, ebből a limitált mennyiségből kell gazdálkodni életünk végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!