Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti randiznátok ilyen pasikkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok ilyen pasikkal? (lent)

Figyelt kérdés
Nagy izmok, feszes fenék, nagy pénisz 13-19 cm vastagsága:11 cm. Okos, szeret könyvet olvasni. Nem a melleket tartja szem előtt, s soha nem csalna meg!!!

2016. aug. 2. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
13 centi melyik alternatív univerzumban nagy?
2016. aug. 2. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, férfiként írok ide, de azért 13 és 19 között elég nagy különbség van :D

Amúgy ne várj erre korrekt választ, amíg nem ismernek, addig nem tudják eldönteni.

2016. aug. 2. 23:25
 3/12 cukilányka 0.0 ***** válasza:
78%

"vastagsága:11 cm"

matematika professzor

20L

2016. aug. 2. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Amúgy ne legyél így elbízva, nekem 30 cm... A SUGARA! :D
2016. aug. 2. 23:36
 5/12 anonim ***** válasza:
11 centi??? Te egy LÓ vagy?
2016. aug. 3. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:

33 cm-nel kezdodik a nagy. Nembaj, lehet felcsatolhatosat venni. A melleimet meg vagy isteniti vki vagy nem jarok vele.

N

2016. aug. 3. 00:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Cukilányka nevű felhasználó, aki minden kommentje alá odaírja, hogy 20L. Seems legit.
2016. aug. 3. 01:40
 8/12 Fish1 ***** válasza:

Nem a melleket tartja szem előtt, hanem: "Nagy izmok, feszes fenék, nagy pénisz 13-19 cm vastagsága:11 cm."

Hahah.

Hát, ez eddig édeskevés.

Egy normális nő nem ezek alapján fog dönteni, hanem a belső tulajdonságok alapján.

Ezenkívül mi a helyzet a rossz tulajdonságaival? Mert arról még egy szó sem esett. :)

2016. aug. 3. 02:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ennyi alapján ki fogja ezt eldönteni?!

Feszes fenék... hát képzeld, én meg nem ez alapján választok.

Okos, szeret olvasni: azért tartod okosnak magad, mert szeretsz olvasni? A kettő nem függ össze.

Nem a melleket tartja szem előtt... hát basszus, ebből az derül ki, hogy ha szembe áll velem, akkor nem a mellem lesz az orra előtt, tehát jó esetben nem egy fejjel alacsonyabb. Tekintettel arra, hogy 160 centi vagyok, ez azért nem egy hátrány.

De ettől még lehet más favoritja, amit szem előtt tart, rajtam meg kritizálni fog.

Soha nem csalna meg... persze, mind ezt mondja, de ez tipikusan az a kérdés, amire utólag, 50 év elteltével érdemes visszatérni. Ígérni én is tudok.

A személyleírásod elég foghíjas.

Én is le tudom írni, hogy okos vagyok, szeretek olvasni, szőke haj-kék szem, nagy mellek.

Csak mondjuk hallgatok mélyen, hogy hány kiló tartozik hozzá....

És mi az, hogy ilyen pasikkal? Két, három ilyen pasi lenne ott egyszerre?! o.O

OK, de akkor első randin semmi tapi, másról se lehet szó, és ők fizetnek. Aztán lehet, hogy második randi már nem lesz.

2016. aug. 3. 05:58
 10/12 b_zsolt55 ***** válasza:
Elég buta a leírás, de attól a perctől kezdve hogy valaki ki van gyurva, rengeteg csaj randizna velle...(tapasztalat)
2016. aug. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!