Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan randiznátok újra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randiznátok újra az exbarátnőtökkel?

Figyelt kérdés
egy 3 éves kapcsolat során már jól megismertük egymást, sokmindenen átmentünk. Majd jó pár hónapos szakítás után, mindketten újra szeretnénk próbálni, randizgatunk, nem akarjuk elsietni. De ugye már nem olyan randik ezek mint egy új lánnyal, hiszen jól ismerjük egymást, már nem kell ismerkednünk. Tele vagyunk közös emlékekkel. De mindketten szeretnénk rendbehozni a dolgokat, szépen lassan haladva. Mit javasoltok? :)

2016. júl. 21. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Elvi kérdés.
2016. júl. 21. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap sétálgattunk, beszélgettünk. Nagyon furcsa igy, mert egy-egy pillanatra olyan volt mintha nem is szakítottunk volna, összeért a kezünk egy véletlen csók, aztán utána kínos csend. Furcsa volt vele kézfogás nélkül sétálni, stb. De ő így szeretné, lassan fokozatosan mint az elején.
2016. júl. 21. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Így, ahogy ti csináljátok.

Találkozunk, beszélgetünk, esetleg nosztalgiázunk a régi szép időkről, ha van az a bizonyos "szikra" akkor kicsit flörtölgetni, ilyesmik.

2016. júl. 21. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Remélem rögtön nem pontozol le azért mert én nem úgy látom mint ő vágy te.

Nos,

vagy randizni és randizni mennénk újra mint régen (étterem.stb) igazából ez sok házasságot helyrehozott,hogy újra élték a közös élményeiket!

Ha csak kicsit utána néznél tudnád!

Tudod pl.hogy szereti a virágokat mondanám a helyedbe,szerdán este 9 re megyek érted,és egy szép étterembe vinnem és virággal várnám!

Ez sok adrenalint ad! ;)

VAGY

van amit ti csináltok,hogy lassacskán újra (bár ez kevésbé jobb) mi a mostani párommal elakadas majó 3 hónap külön és újra elkezdjuk talalkozhatni! Hiába ismertük már nagyon jól egymást,azért külön 3 hónap hosszu volt igy beavattuk egymást a mostani helyzetbe!

Pl én tetovaltatni kísértem el,ő költözni segített és újra össze szoktunk! :)

Sok sikert!

2016. júl. 21. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sehogy! Egy szakításnak oka van, újra sosem kezdeném - semmi áron!
2016. júl. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!