Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok ilyen pasikkal? (lent)
Figyelt kérdés
Nagy izmok, feszes fenék, nagy pénisz 13-19 cm vastagsága:11 cm. Okos, szeret könyvet olvasni. Nem a melleket tartja szem előtt, s soha nem csalna meg!!!2016. aug. 2. 23:16
11/12 anonim válasza:
Van barátom, úgyhogy nem.
DE ha nem lenne: a nagy izmok nem vonzanak, a jó segg mindenképpen plusz pont. Valószínű, hogy amikor eldöntöm, hogy randizok-e vele, akkor még nem tudom a pénisz méreteit, meg egyébként sem az alapján döntenék. Mivel nagy könyvmoly vagyok, örülnék, hogyha szeret olvasni. A hűséget is értékelem.
12/12 anonim válasza:
Nézd, nekem valahogy nem passzolnak össze az okos valamint a "nagy izmok" és "11 cm vastag pénisz" kifejezések. Melyik bolygón okos egy olyan férfi, aki nagynak nevezi az izmokat, és 11 centi vastagnak mérte a farkát? Szóval, barátom, lehet, egyszer randiznánk, de akkor kiderülne, hogy buta vagy, mint az édes anyaföld, szóval az volna az utolsó randink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!